بر اثر بمباران رژیم صهیونیستی؛

فرمانده حماس در لبنان به همراه اعضای خانواده اش به شهادت رسید

دوشنبه 9 مهر 1403
08:56
فرمانده حماس در لبنان به همراه اعضای خانواده اش به شهادت رسید جنبش حماس اعلام کرد که فرمانده این جنبش در لبنان بر اثر حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منزل او به شهادت رسید. 

العالم ـ لبنان

بنابر این گزارش، جنبش حماس در بیانیه ای اعلام کرد که فتح شریف ابو الامین، فرمانده حماس در لبنان و از سران این جنبش در خارج از فلسطین، در پی حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منزل او در اردوگاه البص در جنوب لبنان به شهادت رسیده است.

در حمله بامداد امروز (دوشنبه) جنگنده های رژیم صهیونیستی به منزل شخصی این عضو حماس ، همسرش امیه عبدالحمید و دخترش وفاء و پسرش امین نیز به شهادت رسیدند.

در بیانیه‌ای حماس همچنین آمده است: فتح شریف شهید راه قدس بوده و در حماسه طوفان الاقصی به همراه همسر و پسر و دخترش جان خود را فدا کرد.

رسانه‌های فلسطینی نیز از شهادت این مبارز فلسطینی که رئیس اتحادیه معلمان در سازمان آنروا بوده است، خبر دادند.

در بیانیه حماس با این شهید و سایر شهدا عهد بسته شده است که مسیر آنها تا زمانی که دشمن صهیونیستی از اراضی فلسطین عقب رانده شده و آزادی قدس و اسرای فلسطینی محقق شود، ادامه پیدا کند.

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات


عارف: دستگاه‌های حاکمیتی برای برگزاری آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب در آمادگی کامل هستند


بیانیه "جماعت اسلامی لبنان" در مورد توافق لبنان و رژیم صهیونیستی با میانجیگری آمریکا


نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی با عراقچی


وزیر خارجه فردا به عراق سفر می کند


متن کامل توافق سازشکارانه دولت لبنان با رژیم اسرائیل


زمین‌ لرزه نسبتا شدید ۶.۱ ریشتری بخش وسیعی از افغانستان را لرزاند


کشته های زلزله مهیب ونزوئلا به ۱۴۳۰ نفر افزایش یافت


یک شهید و ۲ زخمی در حمله رژیم صهیونیستی به لبنان


گزارش العالم از مخالفت لبنانی ها با «توافق چارچوب» میان مقامات بیروت و تل‌آویو + فیلم