اعلام ورشکستگی بندر ایلات براثر حملات انصارالله یمن

شنبه 21 مهر 1403
18:37
اعلام ورشکستگی بندر ایلات براثر حملات انصارالله یمن وب‌سایت « World Cargo News» از اعلام ورشکستگی بندر ایلات در فلسطین اشغالی به سبب حملات انصارالله یمن خبر داد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

خبرگزاری فلسطینی «سما» به نقل از وبسایت پایگاه جهانی کشتیرانی « World Cargo» گزارش داد که «بندر ایلات رژیم صهیونیستی به دلیل کاهش 85 درصدی فعالیت خود در نتیجه حملات حوثی‌ها به کشتی‌ها در دریای سرخ، اعلام ورشکستگی کرده است».

محاصره بنادر رژیم صهیونیستی توسط نیروهای مسلح یمن، تبدیل به ضربه ای مرگبار برای اقتصاد این رژیم شده است. حملات صنعا به کشتی‌هایی که به مقصد «اسرائیل» در دریای سرخ حرکت می‌کنند حجم تجارت از طریق این بندر را به میزان قابل توجه و چیزی در حدود ۸۵ درصد کاهش داده است. این کاهش قابل توجه حجم تجارت، بندر ایلات را به ورشکستگی سوق داده است.
نیروهای ارتش یمن در حمایت ملت ومقاومت غزه متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم صهیونیستی حملات خود به غزه را متوقف نکند، حملات به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ ادامه خواهند داد.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف وارد تهران شد


تفاهمنامه ایران و آمریکا چگونه دست رژیم صهیونیستی را در جنوب لبنان بست


بازگشت اهالی شهرک حبوش در جنوب لبنان به رغم ادامه تجاوزات صهیونیست‌ها


دادگاه نتانیاهو پس از ۱۷ ماه به پایان رسید


اردوغان: "اسرائیل" با کوچکترین چشم‌انداز صلح در منطقه مخالفت می‌کند


لو پن: ایران قدرتمند از گذشته از جنگ خارج شد


رئیس جمهور لبنان: مذاکرات با اسرائیل در واشنگتن ادامه دارد


گزارش العالم از استقبال ویژه پاکستان از پزشکیان در آسمان + ویدئو


تداوم موج گرما در اروپا؛ فرانسه در خاموشی فرو رفت


با افزایش بی سابقه دما،حمل و نقل انگلیس گرمازده شد