اعلام همبستگی یمنی ها با فلسطین و لبنان

جمعه 27 مهر 1403
22:47
مردم یمن در حمایت از مردم فلسطین و لبنان، تظاهراتی در صنعا و میادین بزرگ استان های مختلف این کشور برگزار کرده و تداوم جنایت صهیونیست ها و آمریکا در فلسطین و لبنان را محکوم کردند.

العالم یمن

تظاهرکنندگان یمنی تاکید کردند : وحشیگری و قتل عام مردم فلسطین و لبنان توسط رژیم اشغالگر به ضرر و زیان آنان تمام خواهد شد و نابودی قطعی رژيم را تغییر نخواهد داد.

ابراهیم العبیدی، یکی از اعضای دفتر سیاسی جنبش انصارالله گفت: تجاوزگری آمریکا و رژیم صهیونیستی حد و مرز مشخصی ندارد و جنایات آنان حتی سایر کشورهای عربی را فرا خواهد گرفت.

مردم یمن در این تظاهرات گسترده بر حمایت خود از ادامه عملیات ارتش یمن تاکید کرده و همچنین پایداری و رشادت نیروهای مقاومت فلسطین را ارج نهاده و به حزب الله برای حملات ویرانگر به اسرائیل و همچنین افزایش عملیات عراقی ها که دشمن را هدف قرار داده تبریک گفتند و تاکید کردند که خون شهدا پایمال نخواهد شد و بر قدرت و عزم مقاومت خواهد افزود.

مردم یمن دراین تظاهرات که همزمان با حملات جدید آمریکا به یمن برگزار شد، تداوم حملات وحشیانه را محکوم و تاکید کردند این تهدیدات تغییری در موضع رسمی و نظامی یمن در حمایت از غزه ایجاد نخواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

خنثی‌سازی بمب گلاید دشمن در پیشوا


پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت روز کارگر و روز معلم


پیام تبریک فرماندهی کل سپاه به مناسبت روز جهانی کارگر


رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف


تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با ایران


۱۱ کشور حملات رژیم صهیونیستی به ناوگان صمود را محکوم کردند


معادلات جدید پهپادهای حزب الله در جنوب لبنان


آلمان: اکنون ترامپ باید جنگ علیه ایران را به سرعت پایان دهد


کارگران غیور ایران؛ روزهای سازندگی در راه است


به دست پرتوان کارگران‌، دشمن آرزوی فروپاشی اقتصادی کشور را به گور می‌برد