بمباران شعبه های یک موسسه مالی در لبنان؛ علت چیست؟

دوشنبه 30 مهر 1403
15:03
رژیم صهیونیستی با حمله به مؤسسات مالی و اقتصادی لبنان، مرحله تازه ای را در حملات تجاوزکارانه خود به این کشور آغاز کرده است.

العالم - لبنان

خبرنگار شبکه خبری العالم در بعلبک گزارش داد: رژیم صهیونیستی شب گذشته در حمله به لبنان، شعبه یک مؤسسه قرض الحسنه به نام موسسه «القرض الحسن» را در جنوب این کشوزر هدف حملات هوایی قرار داد.

بنابر این گزارش، در این حمله یکی از شعبه های این مؤسسه مالی در بازار بعلبک و هرمل در شرق لبنان هدف قرار گرفت.

در این گزارش تصریح شده است که یکی از این شعبه ها که در بازار بعلبک هدف قرار گرفته شده است، جزء اماکن تاریخی بوده است.

رژیم اشغالگر 19 شعبه از مجموع شعبه های مؤسسه قرض الحسنه را در مناطق مختلف لبنان هدف قرار داده است.

این حملات به منزله تشدید حملات رژیم صهیونیستی به لبنان است و اگر حزب الله تصمیم بگیرد مقابله به مثل کند، اقتصاد رژیم صهیونیستی را که به دلیل حمله به غزه و لبنان تضعیف شده است، دچار فروپاشی می کند.

رژیم صهیونیستی به این بهانه این که این موسسه مالی وابسته به حزب الله لبنان است، آن را بمباران کرده است همان طور که مناطق مسکونی در لبنان و فلسطین را به بهانه های واهی حضور نیروهای مقاومت بمباران می کند.

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس فلسطینی: کرانه باختری به سمت انفجار بزرگ حرکت می‌کند


لولا با اعلام نامزدی مجدد برای انتخابات ریاست جمهوری، متعهد به دفاع از حاکمیت برزیل شد


حملات صهیونیست‌ها به جنوب لبنان با بمب‌های ممنوعه فسفری


دو هزار زائر اربعین مرز مهران از خدمات بیمارستان ارتش بهره‌مند شدند


اعدام دو جاسوس رژیم صهیونیستی


پشت پرده هشدار بن‌سلمان به ترامپ درباره حمله به ایران/ تغییر موازنه قدرت و پاسخ متقابل تهران


مغرب: انتشار شایعات و اطلاعات غلط منجر به هجوم بی‌سابقه مهاجران به سئوتا شد


زمین لرزه شدید در مصر


حضور پررنگ آرمان فلسطین در پیاده‌روی اربعین؛ کربلا صحنه همبستگی با ملت فلسطین+ فیلم


توجیه عقب نشینی از تهدید تهران؛ ادعای ترامپ در باره آغاز مذاکرات با ایران روز دوشنبه