حمله پهپادی مقاومت عراق به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی

دوشنبه 7 آبان 1403
10:49
حمله پهپادی مقاومت عراق به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی مقاومت اسلامی عراق از حمله پهپادی به یک پایگاه نظامی صهیونیست ها در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.

العالم ـ عراق

بنابر این گزارش، مقاومت اسلامی عراق صبح امروز (دوشنبه) با انتشار بیانیه ای از حمله پهپادی دیگر به پایگاه ارتش رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.

مقاومت اسلامی عراق اعلام کرد که روز گذشته (یکشنبه ) نیز دو حمله پهپادی به اهدافی در جولان اشغالی سوریه انجام داده که به اهداف اصابت کرده است .

این نیرو شب گذشته (یکشنبه) پایگاه‌هاى آمریکایی «العمر» و «التنف» در شرق سوريه و در نزدیکی مرز عراق و اردن را با پهپاد هدف قرار داد.

منابع خبری در استان حمص سوریه گزارش دادند که بر اثر این حمله ۳ انفجار در پایگاه آمریکایی التنف واقع در مرز عراق، سوریه و اردن رخ داد.

این پهپادها به عمق پایگاه نفوذ کردند و انفجارهای شدید به وجود آوردند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر خارجه ایتالیا به ترامپ: جنگ علیه ایران جنگ ما نیست


حماس: گسترش «خط زرد» در غرب غزه نقض آتش بس است


بقائی: فرجام دشمن، شکست و تنهایی است


نبی: اینفانتینو به قول‌هایی که به ایران داده عمل کند/ آمریکا پروتکل‌ فیفا را رعایت نمی‌کند


انتقاد تند و صریح اسطوره مصری فوتبال از دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا


بستن باب المندب، اهرمی جدید برای مقابله با تشدید تنش


پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


امضای نقشه راه سه‌ساله همکاری گردشگری ایران و روسیه


چین یک شهروند آمریکایی را به ظن جاسوسی بازداشت کرد