عربستان: روابط تهران - ریاض در مسیر درستی پیش می‌رود

پنج‌شنبه 10 آبان 1403
18:45
عربستان: روابط تهران - ریاض در مسیر درستی پیش می‌رود
وزیر امور خارجه سعودی امروز (پنجشنبه) در جریان یک نشست موسوم به «طرح ابتکاری سرمایه گذاری آینده» که در شهر ریاض پایتخت عربستان برگزار شد، تاکید کرد که «روابط عربستان و ایران در مسیر درستی پیش می رود.»

العالم - عربستان

وزیر امور خارجه عربستان بر اهمیت یافتن راه‌هایی برای خروج از بحران موجود در نوار غزه تأکید کرد و آنچه را که در حال وقوع است، «نسل‌کشی» خواند.

فیصل بن فرحان افزود: «اگر با دقت به آنچه در شمال نوار غزه رخ می دهد، از جمله محاصره کامل، جلوگیری از ورود هرگونه کمک و نبود مناطق امن برای غیرنظامیان نگاه کنیم، این به معنای نوعی نسل کشی است.»

وزیر سعودی تصریح کرد: «آنچه اسرائیل در نوار غزه انجام می دهد با قوانین بین المللی و حقوق بشردوستانه بین المللی مغایرت دارد و به ادامه خشونت ها در منطقه دامن می زند.»

وی خاطرنشان کرد: ما خواهان صلح در منطقه هستیم که مستلزم اجرای «راهکاری دو دولتی» است، به‌ویژه که در حال حاضر یک دولت اسرائیل وجود دارد و ما نیاز به ایجاد یک کشور فلسطینی داریم.

وی در خصوص عادی سازی روابط عربستان با رژیم اشغالگر، گفت: «تا زمانی که شاهد تشکیل کشور مستقل فلسطین نباشیم، این موضوع خارج از میز مذاکره است.»

امروز پنجشنبه فعالیت های سومین و آخرین روز از طرح ابتکار سرمایه گذاری آینده به میزبانی ریاض پایتخت عربستان برگزار شد.

به نوشته رسانه‌های سعودی، طی دو روز گذشته ده ها قرارداد بین شرکت های بزرگ سعودی و خارجی به امضا رسید.

0% ...

آخرین اخبار

دو هزار زائر اربعین مرز مهران از خدمات بیمارستان ارتش بهره‌مند شدند


اعدام دو جاسوس رژیم صهیونیستی


پشت پرده هشدار بن‌سلمان به ترامپ درباره حمله به ایران/ تغییر موازنه قدرت و پاسخ متقابل تهران


مغرب: انتشار شایعات و اطلاعات غلط منجر به هجوم بی‌سابقه مهاجران به سئوتا شد


زمین لرزه شدید در مصر


حضور پررنگ آرمان فلسطین در پیاده‌روی اربعین؛ کربلا صحنه همبستگی با ملت فلسطین+ فیلم


توجیه عقب نشینی از تهدید تهران؛ ادعای ترامپ در باره آغاز مذاکرات با ایران روز دوشنبه


تداوم هتک‌حرمت مقدسات مسیحی در قدس توسط شهرک‌نشینان صهیونیست


سناریوی صهیونیستی-آمریکایی برای ایجاد تفرقه در جهان اسلام با بهرهگیری ازعملیات‌های پرچم دروغین


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه علی الطاهر در جنوب لبنان