گروسی: رسیدن به راهکارهای دیپلماتیک با ایران ضروری است

سه شنبه 22 آبان 1403
19:37
گروسی: رسیدن به راهکارهای دیپلماتیک با ایران ضروری است مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز سه‌شنبه گفت دستیابی به راهکارهای دیپلماتیک با ایران ضروری است.

العالم - ایران

رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز سه‌شنبه رسیدن به راهکارهای دیپلماتیک با ایران را ضروری توصیف کرد.

او گفت: «دولت ایران بایستی درک کند که وضعیت بین‌المللی دارد پرتنش می‌شود و فضا برای مانور دادن رو به کاهش است و ضروری است راه‌هایی برای رسیدن به راه حل‌های دیپلماتیک پیدا شود.»

گروسی قرار است طی روزهای آینده به تهران سفر کند. او پیش از این این سفرش را «مهم» توصیف کرده و خواستار رسیدن به «پیشرفت‌های اساسی» بر سر بیانیه مشترک مارس 2023 شده است.

گروسی امروز سه‌شنبه گفت: «آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مجاز به انجام بازرسی‌ در ایران است اما لازم است شاهد چیزهای بیشتری باشیم. با توجه به اندازه، عمق و بلندپروازی‌های برنامه ایران لازم است ما راه‌هایی برای دادن بینش بیشتری به آژانس پیدا کنیم.»

سفر مدیر کل آژانس اتمی بعد از آن انجام می‌شود که پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا اعلام شده است. ترامپ سال 2018 آمریکا را از توافق هسته‌ای برجام خارج کرد.

او امروز گفت: «من همیشه با دولت ترامپ کار کرده‌ام و ما با همدیگر همکاری خوبی داشتیم.»

تلاش‌ها برای احیای توافق هسته‌ای برجام بعد از خروج آمریکا از آن تا کنون ثمری نداشته است.

گروسی درباره برجام گفت: «این توافق یک پوسته خالی است.»

0% ...

آخرین اخبار

گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اسپانیا


حمله موشکی و پهپادی حزب الله به تجمع نظامیان رژیم اسرائیل


خرید هیجانی ارز در نرخ‌های بالا پر ریسک است


عارف: صنعت نفت در دوران جنگ درخشان ظاهر شد


سقوط آزاد ترامپ در نظرسنجی‌ها؛ رکورد نارضایتی ۶۲ درصدی


بقائی: طرح ایران منحصرا بر پایان جنگ متمرکز است


سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد


ولایتی: سیاست بین‌الملل لوکیشن فیلم «جک اسپارو» نیست


حماس: در صورت پایبندی اسرائیل به تعهدات، آماده شرکت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس هستیم


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و آلمان