یمن:ناوهای مثلث شرارت همچنان هدف موشک های بالستیک قرار می گیرند

چهارشنبه 23 آبان 1403
20:24
یمن:ناوهای مثلث شرارت همچنان هدف موشک های بالستیک قرار می گیرند وزیر دفاع یمن بر تداوم پشتیبانی از فلسطین و غزه تاکید و اعلام کرد که نیروهای مسلح یمن، ناوهای جنگی دشمنان را زیر آتش سنگین موشکی و پهپادی خود قرار خواهد داد.

العالم-یمن

پایگاه اینترنتی المسیره به نقل از سرلشکر محمد ناصر العاطفی وزیر دفاع یمن اعلام کرد: ما به پشتیبانی از ملت های فلسطین و لبنان ادامه خواهیم داد و تهدیدات و فشارها به هر اندازه که باشد هرگز ما را باز نمی دارد.

وی افزود: ناوها، ناوشکن ها و ناوچه های مثلث شرارت زیر آتش موشک های بالستیک، بالدار و پهپادهای ما خواهند بود.

العاطفی تاکید کرد: نیروهای ما در اوج آمادگی به سر می برند و ما تاکتیک ها و تجارب فنی مدرنی داریم و آمریکا و انگلیس توان تاثیرگذاری بر عملیات ما را ندارند.

وزیر دفاع یمن افزود: خداوند در یمن به ما رهبری داده است که قدرت اتخاذ تصمیمات جسورانه ای دارد که سران عرب طی هفتاد سال جرات اتخاذ آنرا نداشته اند.

0% ...

آخرین اخبار

پیام نوروزی رهبر انقلاب به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۵؛ سال «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی»


سردار قاآنی: وحدت امت اسلامی مایه وحشت استکبار جهانی و صهیونیزم بین الملل است


رایزنی تلفنی وزرای امور خارجه چین و انگلیس درباره ایران


سپاه: موج ۶۸ عملیات وعده صادق ۴ با نمایش ترکیبی از اقتدار دریایی و هوایی انجام شد


واکنش عراقچی به تحقیر مسیح (ع) و ستایش چنگیز مغول توسط نتانیاهو


قالیباف خطاب به کشورهای اسلامی؛ خودمان باید سرنوشتمان را به دست بگیریم


سردار شکارچی: از این پس مراکز سیاحتی و تفریحی در جهان برای دشمنان امنیت نخواهد داشت


دستور پزشکیان به استانداران: مردم نباید کمبودی احساس کنند


دور جدید حملات پهپادی ارتش به محل استقرار هواپیماهای سوخت‌رسان رژیم صهیونیستی


هشدار رئیس بانک مرکزی اروپا درباره تاثیرات تورمی تجاوز علیه ایران