یمن:ناوهای مثلث شرارت همچنان هدف موشک های بالستیک قرار می گیرند

چهارشنبه 23 آبان 1403
20:24
یمن:ناوهای مثلث شرارت همچنان هدف موشک های بالستیک قرار می گیرند وزیر دفاع یمن بر تداوم پشتیبانی از فلسطین و غزه تاکید و اعلام کرد که نیروهای مسلح یمن، ناوهای جنگی دشمنان را زیر آتش سنگین موشکی و پهپادی خود قرار خواهد داد.

العالم-یمن

پایگاه اینترنتی المسیره به نقل از سرلشکر محمد ناصر العاطفی وزیر دفاع یمن اعلام کرد: ما به پشتیبانی از ملت های فلسطین و لبنان ادامه خواهیم داد و تهدیدات و فشارها به هر اندازه که باشد هرگز ما را باز نمی دارد.

وی افزود: ناوها، ناوشکن ها و ناوچه های مثلث شرارت زیر آتش موشک های بالستیک، بالدار و پهپادهای ما خواهند بود.

العاطفی تاکید کرد: نیروهای ما در اوج آمادگی به سر می برند و ما تاکتیک ها و تجارب فنی مدرنی داریم و آمریکا و انگلیس توان تاثیرگذاری بر عملیات ما را ندارند.

وزیر دفاع یمن افزود: خداوند در یمن به ما رهبری داده است که قدرت اتخاذ تصمیمات جسورانه ای دارد که سران عرب طی هفتاد سال جرات اتخاذ آنرا نداشته اند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: همدلی ایران و عراق جلوه‌ای از پیوندهای عمیق دینی و انسانی میان دو ملت است


تحلیل تجاوزات اخیر آمریکا در تنگه هرمز و واکنش ایران در برنامه "العین الاسرائیلی"


غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود


بقائی: طی روزهای آتی هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم


جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید در عتبات عراق؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و استاندار کربلا


پنج نفر در تیراندازی شمال آلمان کشته شدند


گروهی از یهودیان بلژیک خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند


تحلیل روز| "وحدت میدان‌ها"؛ روایت شکل‌گیری یک دکترین منطقه‌ای برگرفته از اندیشه رهبر شهید


اولین نشست کمیته مشترک عمان و ایران درباره تنگه هرمز برگزار شد


مرور مهم‌ترین عناوین گوناگون جهان در برنامه "عالمکم" + فیلم