مخالفت مجدد عراق در استفاده از خاک و آسمانش برای حمله به دیگر کشور‌ها

يکشنبه 27 آبان 1403
05:17
مخالفت مجدد عراق در استفاده از خاک و آسمانش برای حمله به دیگر کشور‌ها
مشاور امنیت ملی عراق مجددا بر موضع کشورش در مخالفت با استفاده از اراضی و حریم هوایی آن برای حمله به کشور‌های دیگر تاکید کرد.

العالم _عراق

قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق گفت: مجددا بر موضع عراق در مخالفت با استفاده از اراضی و حریم هوایی عراق برای حمله به هر کشور دیگر تاکید می‌کنیم.

وی افزود: با تمام توان برای موفقیت نقش برجسته عراق در آرامش اوضاع و عدم کشیده شدن به سمت تشدید تنش و کشیدن منطقه به سمت جنگ فراگیر تلاش خواهیم کرد.

مشاور امنیت ملی عراق، گفت: مسئولیت‌های انسانی و اخلاقی و لزوم یکپارچه سازی تلاش‌ها و استفاده از همه ابزار‌های فشار برای پایان جنگ در غزه و لبنان و حل پیامد‌های فاجعه بار آن را به جامعه بین الملل یادآوری می‌کنیم.

الاعرجی تصریح کرد: عراق با ملت و دولتش قوی و منسجم است و تشکیلات مختلف نظامی ما کشور را حفظ کرده و از کشور و ملت عراق حفاظت خواهند کرد.

مشاور امنیت ملی عراق پیشتر در سفر به تهران و دیدار با مقامات ایران بر مخالفت بغداد با استفاده از اراضی و حریم هوایی عراق برای حمله به دیگر کشور‌ها تاکید کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند