ورود کمک های بشردوستانه به غزه... ادعای دروغین تل آویو و فریبکاری واشنگتن

ورود کمک های بشردوستانه به غزه... ادعای دروغین تل آویو و فریبکاری واشنگتن
سه شنبه 29 آبان 1403 - 22:12

ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی که اخیرا از افتتاح گذرگاه "کیسوفیم" برای اولین بار خبر داده، مدعی است که اکثر کامیون‌های کمک‌رسانی به مرکز و جنوب غزه را که بیش از یک سال است در محاصره آنهاست، از طریق این گذرگاه به این باریکه وارد می‌کند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش شبکه ی خبری فلسطینی "قدس"، ارتش اشغالگر در بیانیه‌ای ادعا کرد که "بر اساس دستورات سران رده بالای سیاسی و نظامی، و در چارچوب "تلاش و تعهد" برای افزایش میزان کمک‌های ارسالی و تسهیل مسیرهای ارسال آن به غزه، "گذرگاه کیسوفیم" امروز برای اولین بار، جهت انتقال کامیون های کمک های بشردوستانه و ارسال اقلام ضروری از جمله غذا، آب، تجهیزات پزشکی و داروئی و نیز امکانات پناهگاهی به مرکز و جنوب غزه را افتتاح کرده است.

بر اساس این گزارش، داده‌های میدانی بطور قطع نشان می دهد که اینگونه ادعاهای صهیونیستها صرفا دروغهای تبلیغاتی و رسانه‌ای است چراکه در همین روز گذشته نیروهای اشغالگر جمعی از شهروندان فلسطینی در رفح را که درحال حمل آردهای ارسال شده، برای خانواده هایشان بوده اند، با ماشین جنگی اسرائیلی مورد هدف قرار داده و پیکر تکه و پاره شده شان، در زیر همان آرد های کمکی که "اسرائیل" اجازه ورود به آن را داده !!! دفن شدند.

از سوی دیگر، در تکمیل این سناریوی دروغ صهیونیستها در اجازه ورود کمکهای انسان دوستانه به غزه ، وزارت خارجه آمریکا با اتخاذ رویکردی فریبکارانه درراستای حمایت های بی حد وحصر از جنایتهای رژیم اشغالگر گفت که "دولت بایدن که هنوز روی کار است، به این نتیجه رسیده است که "اسرائیل" در حال حاضر مانع ورود کمک های ارسالی به غزه نشده و بنابراین قوانین آمریکا را نقض نکرده است".!!!

در همین رابطه "آنتونی بلینکن" وزیر خارجه فعلی آمریکا و "لوید آستین" وزیر جنگ این کشور در 13 ماه اکتبر نامه ای را به سرکردگان رژیم صهیونیستی ارسال کرده و به آنها گفتند که عدم بهبود وضعیت فلسطینیان ساکن در غزه می تواند "عواقب بالقوه " برای کمک های نظامی ایالات متحده به این رژیم در برداشته باشد.

در عین حال "ودانت پاتل"، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک پیام نمایشی به نقل از اربابان آمریکائی، به زیردستان اسرائیلی شان گفته است که "اگر چه "اسرائیل" اقداماتی را برای برآورده کردن خواسته های آنان انجام داده اما واشنگتن همچنان به ارزیابی وضعیت در غزه ادامه خواهد داد".

به گزارش شبکه قدس، به رغم این اعلام کذب رژیم اشغالگر صهیونیستی، آژانس امداد رسانی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا)، درخواست خود را برای ارسال و ورود کمک های بیشتر به غزه تجدید کرده است و هشت سازمان امدادی دیگر، از جمله "آکسفام" و "کودکان را نجات دهید"، تاکید کرده اند که "اسرائیل" به خواسته های آمریکا عمل نکرده و هزینه انسانی زیادی را بر غیرنظامیان فلسطینی در غزه تحمیل کرده و وضعیت انسانی در غزه، اکنون در بدترین وضعیت خود از زمان آغاز کشتار صهیونیستها در 8 اکتبر سال گذشته در غزه است."

به گزارش این شبکه فلسطینی، جنبش مقاومت حماس، در بیانیه ای ادعا های دروغین مطرح شده از سوی دولت آمریکا را مبنی بر اینکه اشغالگران اسرائیلی، اقداماتی برای بهبود وضعیت انسانی در غزه انجام می دهند ، به شدت محکوم کرد و آنها را تاکیدی بر مشارکت کامل دولت بایدن در جنگ وحشیانه علیه مردم غزه دانست که برای بیش از یک سال، در سایه ی جنایات جاری پاکسازی قومی، قتل عام و قحطی در شمال این باریکه نابود شده است".

حماس در این بیانیه تاکید کرد که دروغ بودن این ادعاها از پس حقایق میدانی و گزارش‌های نهادها و سازمان‌های بین‌المللی حقوق بشر آشکار شده و نشان می دهد که مناطق غزه به ویژه در شمال این باریکه، به دلیل سیاست ایجاد بحران گرسنگی توسط ارتش اشغالگر به موازات کشتارهای مداوم غیرنظامیان بی دفاع توسط آنان به مرز قحطی کامل رسیده‌ است و آمریکا با همدستی در جنایات جنگی این رژیم جعلی "اسرائیل" به دنبال شکستن اراده مردم ما و نابودی آرمان ملی آنهاست اما مردم قهرمان ما و مقاومت دلیرانه شان، عزمشان را برای استقامت، مبارزه و ادامه راه مقاومت تا رسیدن به حقوق مشروع خود در آزادی، بازگشت و تعیین سرنوشت خود بیشتر جزم خواهد کرد".

قابل ذکر است که در چند روز گذشته روزنامه ی عبری "هاآرتص" در گزارش خود فاش کرد که ارتش اشغالگر صهیونیستی گروهک هایی را در جنوب باریکه غزه بکار گرفته تا با سرقت حق امتیاز کامیون های کمک رسانی وارد شده به باریکه غزه، تمامی بار آنها را غارت کنند و افسران پلیس غزه را که تلاش می کرده اند که از کنترل وغارت کامیون ها توسط این گروهک جلوگیری کنند، هدف قرار می داده اند و این امر موید این است که رژیم اشغالگر صهیونیستی با تمام وجود تلاش می کند تا کمک های بشردوستانه را به ابزاری برای فشار، باج خواهی و شکنجه فلسطینیان در غزه تبدیل کند.

از زمانی که ارتش اشغالگر "اسرائیل" کنترل گذرگاه رفح را که تا آن زمان محور اصلی ورود کالا به باریکه غزه بود، به دست گرفت و گذرگاه در مرز غزه و مصر را مسدود کرد، وضعیت بحرانی غزه بدتر شده و غالبا ورود اجناس به غزه از طریق گذرگاه "کرم ابو سالم"، که منطقه ی تحت کنترل همین گروهکهای سارق و چپاولگر است، صورت می گیرد.

شبکه ی قدس، در ادامه ی گزارش خود نوشته است که "از آغاز ماه مه سال جاری؛ نیروهای اشغالگر صهیونیست گذرگاه‌ها و بنادر منتهی به باریکه غزه را که بارزترین آن‌ها گذرگاه " رفح" است، در میان هشدارها درباره عواقب فاجعه انسانی ناشی از ممانعت ورود مواد غذایی، آب و دارو، به روی مردم این باریکه بسته اند و جان هزاران کودک و زن ، و زخمی و بیمار را به موازات نسل کشی و قتل عام شان به خطر انداخته اند.

سازمان جهانی غذا و دارو نیز با ابراز نگرانی از کاهش حجم عملیات کمک رسانی به غزه، هشدار داد که دست کم بیش از 10 هزار فلسطینی از ناامنی غذایی و بحران قحطی در رنج هستند و نیاز به دریافت خدمات پزشکی در خارج از غزه دارند.

دفتر رسانه‌های دولتی فلسطین هم پیشتر اعلام کرده بود که شبح قحطی مستقیما زندگی فلسطینی‌ها را تهدید می‌کند و از افزایش مرگ و میر ناشی از گرسنگی به‌ویژه در میان کودکان خبر می‌دهد.

در این زمینه، صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) هم درباره وضعیت وخیم و فاجعه بار کودکان غزه به دلیل بسته شدن گذرگاه‌هایی که کمک‌ها از طریق آنها منتقل می شود و نیز تشدید عملیات نظامی "اسرائیل" در باریکه غزه هشدار داده است.

پربیننده ترین خبرها