نقض دوباره آتش بس از سوی رژیم صهیونیستی

شنبه 10 آذر 1403
16:02
نقض دوباره آتش بس از سوی رژیم صهیونیستی منابع رسانه ای امروز (شنبه) از نقض دوباره توافق آتش‌بس با لبنان توسط رژیم صهیونیستی و حمله به یک خودرو در جنوب این کشور خبر دادند.

العالم ـ لبنان

بنابر گزارش شبکه الجزیره، ارتش رژیم صهیونیستی با حمله هوایی یک خودرو را در شهرک «مجدل زون» در جنوب لبنان هدف قرار داد.

وزارت بهداشت لبنان نیز اعلام کرد که حمله به این خودرو منجر به زخمی شدن سه نفر شده است.

همزمان رسانه‌های لبنانی گزارش دادند که تانک‌های ارتش رژیم صهیونیستی وارد مناطقی در «عیترون» در جنوب لبنان شدند و با سوء استفاده از توافق آتش‌بس تلاش کردند تا وارد منطقه‌ای شوند که پیش از توقف درگیری‌ها موفق به ورود به آن نشده بودند.

خبرها حاکی است که پس از پیشروی نیروهای ارتش رژیم اشغالگر به سمت حومه شرقی شهرک عیترون، صهیونیست ها یک خانواده را در خانه‌شان محاصره کردند.

روزنامه الاخبار نیز نوشت: نظامیان رژیم صهیونیستی پس از نفوذ به مرکز شهرک عیترون، یک شهروند را در داخل خودروی وی در منطقه «مرج العبد» محاصره و او را مجبور کردند تا از منطقه، دور شود.

0% ...

آخرین اخبار

آکسیوس: ایران طرح جدیدی ارائه کرده است


استقبال طرف سعودی از زائران ایرانی در بدو ورود به عربستان+فیلم


عراقچی: همسایگان اولویت ما هستند


دستور کار عراقچی در مذاکرات با مقامات روسیه/ گزارشی از رایزنی ها در پاکستان و عمان


معاون رئیس‌جمهور ایران: به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد


قالیباف: هنوز همه کارت‌های ایران بازی نشده است


سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد