حمایت رژیم صهیونیستی از قسد در برابر مخالفان سوری

دوشنبه 19 آذر 1403
14:48
حمایت رژیم صهیونیستی از قسد در برابر مخالفان سوری وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در اولین نشانه از یارگیری تل آویو در داخل سوریه، از گروه شبه نظامیان موسوم به «نیروهای سوریه دموکراتیک» (قسد) در مقابل حملات مخالفان مسلح سوری حمایت کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

به نقل از الجزیره، «گدعون ساعر» با حمایت از شبه نظامیان مسلح قسد که مورد حمایت آمریکا هستند و انتقاد از حملات مخالفان مسلح سوری به آنها برای بازپس گیری مناطق تحت کنترل آنها گفت: گام هایی که تاکنون در سوریه اتخاذ کردیم، در راستای امنیت (رژیم) اسرائیل است. کُردهای موجود در سوریه (که تشکیل دهنده ستون فقرات قسد هستند) وزنه ثبات در این کشور هستند و حمله به آن ها در شهر «منبج» در شمال سوریه باید متوقف شود.

ساعاتی پیش، خبرگزاری رویترز به نقل از منبع امنیتی ترکیه ای اعلام کرد که گروه های مسلح مخالف سوریه کنترل شهر منبج در شمال سوریه را در دست گرفته اند.

این منابع افزودند که گروه مسلح مخالف موسوم به «ارتش ملی سوریه» به طور کامل بر شهر منبج سیطره یافته و نقاط تحت کنترل قسد را از دست آن ها خارج شده است.

گدعون ساعر همچنین اشغالگری ارتش رژیم صهیونیستی در خاک سوریه را به ادعای خود «گامی محدود و موقت» دانست و گفت: کسانی که اکنون در دمشق حکومت را در دست گرفتند، ایدئولوژی اسلامی افراطی دارند و ما گام ها و اقداماتشان را دنبال خواهیم کرد.

او افزود: از ارسال سلاح به حزب الله از طریق سوریه ممانعت خواهیم کرد. تسلیحات راهبردی و موشک های دور برد در سوریه را هدف قرار داده یم تا در دست تندروها قرار نگیرد.

کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی پیشتر گزارش داد که رژیم صهیونیستی دو هدف را در سوریه در پیش گرفته است که هدف اول، خنثی کردن توانایی های راهبردی ارتش سوریه و هدف دوم، ورود ارتش رژیم اسرائیل به منطقه حائل در منطقه جولان سوریه است.

این کانال افزود: اشغال منطقه جبل الشیخ (در منطقه جولان سوریه) یک نفوذ بسیار عمیق به عمق ۱۴ کیلومتر در داخل خاک سوریه برای ارتش (رژیم) اسرائیل به شمار می رود.

این اشغالگری و حملات ارتش رژیم صهیونیستی پس از آن صورت گرفت که مخالفان مسلح سوری صبح روز یکشنبه از کنترل خود بر شهر دمشق و خروج «بشار اسد» رئیس جمهوری سوریه از کشور خبر دادند.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از سخنان خود درباره آتش بس در نوار غزه گفت: تا زمانی که به توافق برای آزادی گروگان ها (اسرا) نرسیم، آتش بس در غزه در کار نخواهد بود. مذاکرات غیرمستقیم درمورد توافق تبادل آنها در جریان است. اسباب و دلایلی داریم که باعث می شود نسبت به رسیدن به این توافق خوشبین باشیم.

0% ...

آخرین اخبار

نامه سفیر ایران در ژنو به دبیرکل سازمان حمل و نقل ریلی بین‌المللی در پی حمله آمریکا


سید علی خمینی: هرکس برای صلح با آمریکا مذاکره کند، خائن است


ابلاغ مراتب همدری و تسلیت دولت و مردم اندونزی با ایران/ عراقچی قدردانی کرد


دفتر نخست وزیری پاکستان : شهباز شریف برای کمک به صلح منطقه‌ای به پزشکیان اطمینان داد


قالیباف: کسی می‌تواند با آمریکا مذاکره کند که آماده جنگ باشد


نشست بی‌نتیجه دیگر شورای امنیت درباره ایران؛مخالفت روسیه و چین و تاکید برپایان قطعنامه۲۲۳۱


سفر نخست‌وزیر کره شمالی به چین


شیخ قبلان: لبنان از بدترین بحران سیاسی رنج می‌برد+فیلم


ذوالقدر: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد


حمایت مردم یمن از ایران و قدردانی از حضور میلیونی در تشییع رهبر شهید


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود