برافراشته شدن پرچم جدید بر فراز سفارت سوریه در مسکو

دوشنبه 19 آذر 1403
14:52
پرچم مخالفان مسلح سوری روز دوشنبه در پی سقوط حکومت بشار اسد در سفارت سوریه در مسکو برافراشته شد.

العالم - سوریه

به گزارش ریانووستی، این اقدام در حالی صورت گرفت که پرچم قرمز-سفید-سیاه سوریه با دو ستاره، شامگاه یکشنبه از سفارت این کشور در مسکو پایین کشیده شد.
بنا بر این گزارش، پرچم سبز، سفید و سیاه با سه ستاره مورد استفاده مخالفان مسلح سوری روز دوشنبه روی میله پرچم این سفارت قرار گرفت.
مخالفان مسلح سوری صبح روز یکشنبه از کنترل خود بر شهر دمشق و خروج «بشار اسد» رئیس جمهوری سوریه خبر دادند.
شبکه المیادین به نقل از رویترز گزارش داد: گروه های مسلح بدون وجود هیچ نشانه ای از ارتش سوریه وارد دمشق شدند.
از کودتای سال ۱۹۷۱ در سوریه که منجر به روی کار آمدن حافط اسد شد،‌ حالا ۵۴ سال گذشته است. در این مدت سوریه همیشه درگیر جنگ داخلی و مقابله با گروه‌های مسلح بوده است.بشار اسد که بعد از پدرش از سال ۲۰۰۰ میلادی رئیس جمهور سوریه شد نیز در طول حکومتش همواره با تهدید گروهای مسلح مواجه شده بود.در آخر نیز یکی از همین گروهای مسلح به اسم هیئت تحریر الشام توانست حکومت خاندان اسد را به پایان برساند.
بنا بر اعلام منابع روس، بشار اسد و خانواده اش پس از خروج از سوریه، هم اینک در مسکو حضور دارند و روسیه به آنها پناهندگی سیاسی اعطا کرده است‌.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: همدلی ایران و عراق جلوه‌ای از پیوندهای عمیق دینی و انسانی میان دو ملت است


تحلیل تجاوزات اخیر آمریکا در تنگه هرمز و واکنش ایران در برنامه "العین الاسرائیلی"


غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود


بقائی: طی روزهای آتی هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم


جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید در عتبات عراق؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و استاندار کربلا


پنج نفر در تیراندازی شمال آلمان کشته شدند


گروهی از یهودیان بلژیک خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند


تحلیل روز| "وحدت میدان‌ها"؛ روایت شکل‌گیری یک دکترین منطقه‌ای برگرفته از اندیشه رهبر شهید


اولین نشست کمیته مشترک عمان و ایران درباره تنگه هرمز برگزار شد


مرور مهم‌ترین عناوین گوناگون جهان در برنامه "عالمکم" + فیلم