العالم - ایران
ستار هاشمی شامگاه چهارشنبه در جمع اعضای شرکت های دانش بنیان کهگیلویه و بویراحمد افزود: جوانان سرمایه های مملکت هستند و حمایت از آنان برای تولید در سایه فعالیت های خلاقانه به حضور آنان در کشور انگیزه می بخشد.
هاشمی بیان کرد: این شرکت ها با کمترین سرمایه گذاری بیشترین بازدهی برای تولید و اشتغال را دارند.
وی با تاکید بر اینکه توسعه زیرساخت ها در مناطق محروم و کمتر برخوردار و با ضعف تکنولوژی های جدید اولویت نخست وزارت ارتباطات است، گفت: در چهار ماه گذشته تاکنون یکهزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برای تقویت زیرساخت های ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد هزینه شده است.
وی با تاکید بر حمایت از تولید داخلی افزود: حمایت از متخصصان داخلی نباید مانع ارایه خدمت باشد.
هاشمی با اشاره به اینکه در هر هفته دوبار در نشست های هیات دولت شرکت می کندتاکید کرد: به عنوان نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در هیات دولت مطالبات شرکت های دانش بنیان در خارج از وزارت ارتباطات را پیگیری می کنم.
.وی با اشاره اینکه تعداد شرکت های دانش بنیان استان بسیار کمتر از ظرفیت هاست تاکید کرد:برای افزایش این واحدهای فن آور تلاش می شود
وزیر ارتباطات و فن آوری درباره مطالبه شرکت های دانش بنیان کهگیلویه و بویراحمد درباره تجهیزات تاکید کرد: تحقق این مطالبه در دستور کار است.
هاشمی ابراز کرد:تامین تجهیزات پردازش به علت تحریم ها دشوار است اما ضرورت دارد برای تحقق این مطالبه از طریق ظرفیت های دیگر اقدام می شود.
وی تصریح کرد:همچنین برای راه اندازی کارخانه نوآور در کهگیلویه و بویراحمد تلاش می شود.
میدان دادن به دانش بنیان ها را توسعه را هموار می کند
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: میدان دادن به شرکت های دانش بنیان راه توسعه به ویژه برای مناطق محروم را هموار می کند.
یدالله رحمانی از مدیران دستگاه های اجرایی به ویژه بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد خواست تا شرکت های دانش بنیان را فرصتی برای توسعه بدانند.
وی با اشاره به اینکه ۵۶در از جمعیت استان شهری و ۴۴ درصد از ساکنان استانروستا نشین هستند تاکید کرد:تقویت زیرساخت های توسعه فعالیت شرکت های دانش بنیان اولویت دولت چهاردهم است.
رحمانی تصریح کرد: ایجاد یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر فیبر نوری در کهگیلویه و بویراحمد راه فعالیت شرکت های فن آور را هموار می کند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: ۱۷۰هسته فناور و ۲۰شرکت دانش بنیان در استان ایجاد شده است.
رحمانی با اشاره به اینکه شرکت های دانش بنیان با استفاده از علم روز می تواند ارزش افزوده زیادی ایجاد کند گفت: پرداخت ۵۰۰میلیارد وام در استان برای این مقوله مهم ضرورت دارد.
رحمانی تاکید کرد: ایجاد مکانی برای فعالیت شرکت های دانش بنیان در کهگیلویه و بویراحمد ضرورت دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی عنوان کرد:سند توسعه دانش بنیان استان در دست تدوین است که این خود گامی برای نگاه جامع به این مسأله با اهمیت است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: برای ایجاد مرکز داده ها به عنوان یکی از زیرساخت های مورد نیاز فعالیت شرکت های دانش بنیان استان آماده همکاری برای واگذاری زمین هستیم.
نیازهای شرکت های دانش بنیان در کهگیلویه و بویراحمد
رییس پارک علم و فن آوری کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: تامین تجهیزات آزمایشگاه های هوش مصنوعی یکی از مهمترین نیازهای رونق فعالیت دانش بنیان ها در استان است.
نصرالله افتخاری افزود:پیوستن کهگیلویه و بویراحمد به شبکه فاوا از مطالبات دانش بنیان ها در استان است که انتظار می رود در این خصوص اقدام های لازم صورت گیرد.
وی تاکید کرد: از وزارت ارتباطات و فن آوری انتظار می رود تا زیرساخت های فیبرنوری در استان افزایش یابد.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فن آوری پارک و علم و فن آوری کهگیلویه و بویراحمد گفت: حمایت مالی از نیازهای شرکت های دانش بنیان در این استان ضرورت دارد.
سامان پور افزود: حمایت از شرکت های دانش بنیان استان برای پذیرش ضمانت ها از دغدغه جدی این واحدهاست که انتظار می رود در دستور قرار گیرد.
رییس بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد گفت:برای تامین ۵۰,درصد از منابع مالی ۱۰واحد مسأله محور در قالب طرح احمدی روشن و ۱۰ واحد مسأله محور دیگر در طرح بهشتی اعلام آمادگی کرد.
حمدالله اکوانی از وزیر ارتباطات خواست تا برای تامین اعتبار ۵۰درصد دیگر منابع مالی این واحدها اقدام کند تا ارتباط بین فن آوران استان بیشتر است.