واشنگتن‌پست: آتش‌نشان‌ها آب برای خاموش‌کردن آتش در کالیفرنیا نداشتند

شنبه 22 دی 1403
19:26
واشنگتن‌پست: آتش‌نشان‌ها آب برای خاموش‌کردن آتش در کالیفرنیا نداشتند یک روزنامه آمریکایی با اشاره به خرابی شیرهای آتش‌نشانی و بی‌آب ماندن آتش‌نشان‌ها، ناتوانی دولت آمریکا برای مهار آتش در ایالت کالیفرنیا را زیر سوال برد.

العالم ـ آمریکا

روزنامه آمریکایی «واشنگتن‌پست» در گزارشی با عنوان «همه بی‌خانمان شده‌اند»، سطح ویرانی های ناشی از آتش سوزی در کالیفرنیا را غیرقابل تصور ارزیابی کرد.

این رسانه آمریکایی با بیان اینکه فقط در منطقه «آلتادنا» در کالیفرنیا، هفت هزار خانه به طور کامل در آتش سوخته‌است، افزود: آتش‌سوزی در منطقه «ایتون» یکی از پنج آتش‌سوزی فعالی است که به سوختن بیش از ۳۵ هزار هکتار از زمین های اطراف لس‌آنجلس و آواره شدن بیش از ۱۰۰ هزار نفر منجر شده است.

واشنگتن پست این سوال را مطرح کرد که آیا مقامات آمریکایی، به اندازه کافی برای کاهش خسارات آتش سوزی و خاموش کردن آن تلاش کرده اند و نوشت: مردم شوکه شده اند زیرا شیرهای آتش نشانی محلات از کار افتاده بودند. مردم خودشان ایست های بازرسی پلیس را رد می کردند تا به خانه هایشان برسند و با سطل آب، آتش را خاموش کنند؛ جلوی نشت گاز را بگیرند و جلوی سوختن باقی دارایی هایشان را بگیرند.

این روزنامه آمریکایی نوشت: خانه های مردم آمریکا در حالی می سوختند که در چند متری آنها، آتش نشان ها و خودروهای آتش نشانی حضور داشتند بدون اینکه بتوانند کاری انجام دهند. آنها نمی توانستند کاری انجام دهند چون آب نداشتند.

واشنگتن‌پست، سوختن ساختمان های تاریخی و نقاط دیدنی آلتادنا را یک ضربه بزرگ به جوامع محلی در کالیفرنیا ارزیابی کرد و افزود: بسیاری از خانواده‌های آمریکایی در این منطقه، خانه و همه دارایی‌های خود را از دست داده اند و تعداد کمی از آنها توانسته اند بخشی از وسایلشان را از گزند آتش دور نگه دارند.

این روزنامه آمریکایی به نقل از مقامات محلی نوشت: نصف کسب‌وکارهای مردم در آتش سوخته است. مردم می گویند در مقابل زبانه های آتش، کسی نبوده که از آنها دفاع کند و خودشان هم کاری نمی توانستند انجام دهند جز اینکه از بین رفتن زندگیشان را نظاره کنند.

مقام‌های آمریکایی اعلام کردند شمار جان باختگان آتش‌سوزی گسترده جنگل‌ها در منطقه لس‌آنجلس در ایالت کالیفرنیا به ۱۱ نفر افزایش یافته و تا کنون به حدود ۱۵۳ هزار نفر از ساکنان منطقه، فرمان تخلیه محل سکونت خود داده شد.

براساس این گزارش، ۶ آتش‌سوزی گسترده جنگل‌ها که از روز سه‌شنبه آغاز شده، تاکنون نواحی مختلفی را در منطقه لس‌آنجلس از بین برده است.

تخمین زده که خسارت و زیان ناشی از این آتش‌سوزی ها ۱۳۵ میلیارد تا ۱۵۰ میلیارد دلار است.

0% ...

آخرین اخبار

پیام قدردانی رهبر انقلاب از ملت عراق به‌ پاس حماسه آفرینی آنان در تشییع "آقای شهید امت"


پزشکیان: پایبندی به لوازم اتحاد مقدس و پرهیز از اختلاف و تفرقه رمز پیروزی در این بزنگاه تاریخی است


مسیر رفت بندرخمیر به بندرعباس بازگشایی شد


جنوب لبنان زیر آتش است؛ تعلل دشمن صهیونیستی در اجرای عقب‌نشینیِ توافق‌شده


کارشناس سیاسی: واشنگتن بی‌اعتباری امضای سیاسی خود را ثابت کرده است


صنعاء از معادلات جدید بازدارندگی پرده برداشت +فیلم


پبام رهبر معظم انقلاب درباره حماسه عظیم بدرقه آقای شهید ایران و تبیین مسائل مهم کشور


ایستادگی خانواده فلسطینی در برابر حملات صهیونیسیت ها از لنز دوربین العالم


مهاجرانی: دولت با تمام توان به دنبال تأمین منابع لازم برای آغاز بازسازی است


بقائی: هیچ بندی از تفاهم‌نامه اجازه ایجاد مسیر موازی در تنگه هرمز را نمی‌داد