گزارش العالم از اسیر اسراییلی که پیشانی نیروهای قسام را بوسید+ ویدیو

شنبه 4 اسفند 1403
19:09
در صحنه‌ای بی‌سابقه، یک اسیر نظامی اسرائیلی در جریان تحویل اسرا در اردوگاه نصیرات در مرکز نوار غزه، پیشانی رزمندگان گردان‌های قسام را بوسید.

العالمفلسطین

به گزارش خبرنگار العالم در غزه، گردان های قسام، شاخه نظامی حماس سه اسیر اسرائیلی را که توسط مقاومت فلسطین نگهداری می شدند، به صلیب سرخ بین المللی در اردوگاه نصیرات در مرکز غزه تحویل دادند.

چهارمین اسیر نظامی صهیونیست هشام السید از فلسطینیان ساکن سرزمین های اشغالی بود که بدون هیچ مراسمی در شهر غزه تحویل صلیب سرخ داده شد. هشام السید از ساکنان سرزمین‌های اشغالی 1948و از نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی است.

بنابر این گزارش، یک اسیر نظامی اسراییلی در مراسم تحویل اسرا بین قسام و تیم صلیب سرخ جهانی در روی سکو پیشانی رزمندگان قسام را بوسید.

به گزارش خبرنگار العالم، این اقدام نظامی اسیر صهیونیست نشان دهنده اخلاق خوب و خوش رفتاری رزمندگان قسام با اسرای اسراییلی است.

پیشتر قسام صبح امروز (شنبه) دو اسیر اسراییلی به نام های افرا منگستو و تال شوهام را در رفح در جنوب غزه به تیم صلیب سرخ تحویل داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

حمله آمریکا در شرق اقیانوس آرام سه کشته بر جای گذاشت


رژیم صهیونیستی از شلیک ۸ موشک از جنوب لبنان خبرداد


ادعای تکراری هگست در مورد ایران و خط و نشان کشیدن برای کشورهای ثروتمند


حمله رژیم صهیونیستی به چاه های آب اردوگاه های فلسطینی و مقر پلیس غزه


تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران به بهانه تروریسم


واکنش غریب‌آبادی به اقدام رژیم صهیونیستی در حمله به نهادهای بین المللی


نهاد مدیریت آب‌راه خلیج فارس: تسلط بر تنگهٔ هرمز را با تحریم هم به دست نخواهید آورد


عرصه دیپلماسی و خطوط قرمز ایران در مذاکرات


گزارش ویژه خبری شبکه العالم از واکنش غرب نسبت به توان موشکی ایران + فیلم


عبور ۲۴ فروند کشتی از تنگه هرمز در شبانه روز گذشته