نعیم قاسم: محور مقاومت مدیون ایران و شهدایی مانند حاج قاسم است/ اسرا باید آزاد شوند و هیچ جایی برای عادی سازی و تسلیم وجود ندارد

چهارشنبه 6 فروردين 1404
19:00
نعیم قاسم: محور مقاومت مدیون ایران و شهدایی مانند حاج قاسم است/ اسرا باید آزاد شوند و هیچ جایی برای عادی سازی و تسلیم وجود ندارد دبیرکل حزب الله لبنان بر شکست رژیم صهیونیستی طی ۷۵ سال گذشته و نقش برجسته ایران در حمایت از محور مقاومت تاکید کرد.

العالم ـ لبنان

شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان در برنامه منبر القدس گفت: ۷۵ سال از اشغالگری رژیم صهیونیستی گذشته و اسراییل نتوانسته هویت فلسطینی ها را از بین ببرد و حتی یک وجب از خاک فلسطین را از آنِ خود کند.

دبیرکل حزب الله لبنان بر ملت فلسطین درود فرستاد و خاطرنشان کرد: این ملت الگوی مقاومت است که برای ماندن در سرزمین خود جانفشانی های زیادی کردند.

وی تصریح کرد: ملت فلسطین شهدای شاخص زیادی را در راه قدس تقدیم کرده و ما شعار ای قدس بر عهد خود هستیم را سر داده و در کنار فلسطین می‌ایستیم. هدف دشمن محو کردن کامل مسأله فلسطین، کوچاندن ساکنان نوار غزه و کرانه باختری و اشغال خاک کشورهای همسایه از جمله لبنان، سوریه، مصر و اردن است.

آمریکا به دنبال حذف فلسطین است

دبیرکل حزب الله لبنان خاطرنشان کرد : طرح آمریکا که ابزار اجرایی آن اسراییل جنایتکار است ، طرحی بسیار خطرناک است. این طرح همان حذف مساله فلسطین و کوچاندن فلسطینی ها و اشغال سرزمین ها از کشورهای مجاور و تقسیم و تجزیه کشورهای منطقه است.

مقاومت با دور اندیشی ادامه دارد

شیخ نعیم قاسم افزود: اجازه نخواهیم داد اشغالگران به کارهای خود ادامه دهند و باید اسرا آزاد شده و هیچ جایی برای عادی سازی و تسلیم شدن وجود ندارد. مقاومت ادامه دارد و گزینه ای ثابت است و با دوراندیشی در حال حرکت است. آینده منطقه در گروه مقاومت است و مطمئن هستیم که پیروزی با ماست و درگیری ها پایان نیافته است.

وی گفت: هدف دشمن صهیونیستی تسلط بر خاورمیانه ای است که طبق نظر خودشان باشد.

دشمن صهیونیستی در بحران ماهیتی به سر می برد

دبیرکل حزب الله لبنان تصریح کرد: طوفان الاقصی انجام شد تا نشان دهد دشمن صهیونیستی در یک بحران ماهیتی به سر می‌برد. با وجود برجای ماندن بیش از ۵۰ هزار شهید، نسل کشی و گرسنگی دادن به ملت فلسطین، آنها همچنان استوار و مطمئن به پیروزی از جانب خداوند هستند.

وی خاطرنشان کرد: نقاب از چهره آمریکا که ادعای حقوق بشر و حمایت از آزادی دارد افتاده است. خداوند به فضل امام خمینی (ره) که خواستار اتحاد برای آرمان فلسطین و روز قدس بود و امام خامنه ای که حامی محور مقاومت در برابر دشمن است به ما نعمت داد. محور مقاومت مدیون شهدای شاخصی مانند شهید حاج قاسم سلیمانی است. ما ایشان و شهید سید ابراهیم رئیسی را از دست دادیم. محور مقاومت مدیون ایران اسلامی است.

هرگز تداوم اشغالگری را نخواهیم پذیرفت

نعیم قاسم گفت: حزبهرگز تداوم اشغالگری را نخواهیم پذیرفت الله از نوار غزه حمایت و بزرگانی نظیر شهید سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین را در این راه تقدیم کرد. اسرائیل نتوانسته اهداف خود را در لبنان محقق سازد. ما هرگز تداوم اشغالگری را نخواهیم پذیرفت و اسرا را رها نخواهیم کرد.

وی افزود: به رهبر انصارالله و ملت یمن نیز درود می‌فرستیم؛ ملتی که در حمایت از فلسطین فداکاری‌های زیادی از خود نشان داد. حمایت یمن از فلسطین دلیل و برهانی برای کشورهای مسلمان است که نشان می‌دهد اگر بخواهند می‌توانند به فلسطین کمک کنند.

0% ...

آخرین اخبار

دیده‌بان حقوق بشر سوریه: رژیم صهیونیستی طی ۱۰ روز ۱۵ بار به خاک سوریه تجاوز کرد


اسپانیا تحقیقات رسمی علیه جنایت اسرائیل در پرونده توقیف «ناوگان صمود» را آغاز کرد


مقام‌های امنیتی آلمان: آتش‌سوزی راه‌آهن احتمالا ناشی از عملیات خرابکارانه بوده‌است


تأکید قطر و اردن بر ضرورت پایان تنش‌ها در منطقه


پاکستان و عربستان خواستار اجتناب از تشدید تنش‌ها در منطقه شدند


مفتی یمن: تشییع میلیونی شهید خامنه‌ای محاسبات دشمن را بر هم زد


تصمیم قاطع یمن برای مقابله با محاصره ریاض علیه صنعا


تداوم حملات اسرائیلی به جنوب لبنان + فیلم


هشدار حماس درباره تشدید اقدامات تروریستی شهرک‌نشینان در کرانه باختری


فداکاری‌های نیروهای مسلح دشمن را به عقب‌نشینی وادار کرد


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود