به بهانه جستجوی عامل عملیات قهرمانانه بروقین؛

ادامه محاصره شهرک‌های بروقین و کفر الدیک در کرانه باختری توسط اشغالگران+ویدئو

سه شنبه 30 ارديبهشت 1404 - 10:34

نظامیان اشغالگر به بهانه جستجوی عامل عملیات بروقین که منجر به هلاکت یک صهیونیست و زخمی‌شدن یک نفر دیگر شد، برای ششمین روز متوالی به محاصره شهرک‌های بروقین و کفر الدین در غرب استان سلفیت در شمال کرانه باختری ادامه می‌دهند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

یوسی داگان، رئیس شورای شهرک‌سازی شمال کرانه باختری، با تاسیس یک دفتر در قلب یک شهر فلسطینی، حضور خود را بر ساکنان شهر بروقین، در غرب استان سلفیت، تحمیل کرد.

یک چادر به یک مرکز فرماندهی تبدیل شده است که با تفنگ‌ها محافظت می‌شود و پرچم‌هایی بر فراز آن برافراشته شده است و در مجاورت آن عملیات ساخت و ساز شهرک‌ها و تخریب خانه‌های فلسطینیان ادامه دارد.

ارتش اشغالگر به بهانه جستجوی عامل تیراندازی که منجر به کشته شدن یک زن شهرک‌نشین و زخمی شدن دیگری در نزدیکی بروقین شد، شش روز متوالی است که به شهرهای بروقین و کفر الدیک یورش می‌برد. حملات بی‌وقفه است و شهرک‌نشینان ساکنان را از خانه‌هایشان بیرون می‌کنند. همزمان، ارتش اشغالگر یک فلسطینی را در نزدیکی خانه‌اش به قتل رسانده و از تحویل دادن جسدش امتناع می‌کند و همچنان به تخریب اموال فلسطینیان ادامه می‌دهد.

اسموتریچ وزیر تندروی صهیونیست خواستار تخریب بروقین و کفر الدیک شد، همانطور که در شجاعیه انجام داد. بن‌گویر نیز گفت که «حق شهرک‌نشینان در زندگی کردن بر حق جابجایی فلسطینیان ارجحیت دارد».

در حالی که مردم فلسطین تحت محاصره هستند، شهرک‌های صهیونیستی مانند غده‌های سرطانی در حال گسترش هستند، صهیونیست‌ها، زمین‌ها را غارت می‌کنند و صاحبان اصلی این اراضی را تحت فشار قرار می‌دهند.

در کرانه باختری، هیچ خط قرمزی وجود ندارد. زمین‌ها غارت می‌شوند، روستاها محاصره می‌شوند و خانه‌ها ویران می‌شوند. این صحنه‌ای است که در آن نقشه شهرک‌سازی‌ها در حال گسترش و شانس زندگی فلسطینی‌ها در حال کاهش است.

پربیننده ترین خبرها