نشریه عبری: اسراییل گرفتار سونامی شدید و از دست دادن حمایت جهانی شده است

چهارشنبه 31 ارديبهشت 1404
07:55
نشریه عبری: اسراییل گرفتار سونامی شدید و از دست دادن حمایت جهانی شده است نشریه عبری یديعوت آحارونوت نوشت که رژیم صهیونیستی به دلیل جنگ غزه و کشتار کودکان، گرفتار سونامی واقعی و از دست دادن حمایت جهانی شده است.

العالم ـ فلسطین اشغالی

به گزارشخبرگزاری فلسطنی سما الإخبارية، نشریه یديعوت آحارونوت به نقل از منبعی در وزارت خارجه رژیم صهیونیستی گزارش داد: ما در برابر یک سونامی واقعی قرار داریم که روز به روز بدتر هم خواهد شد.

این منبع خاطرنشان کرد: ما در بدترین وضعیتی هستیم که هرگز تجربه نکرده‌ایم و جهان از ما حمایتی نمی‌کند.

این منبع در وزارت خارجه رژیم صهیونیستی همچنین افزود: جهان از نوامبر 2023 تنها کودکان فلسطینی کشته‌شده و خانه‌های ویران را شاهد بوده است.

نشریه یديعوت آحارونوت به نقل از این منبع خاطرنشان کرد: اسرائیل هیچ راه‌حل یا برنامه‌ای برای روز پس از جنگ غزه ارائه نمی‌دهد، فقط مرگ و ویرانی در جریان است.

این نشریه در ادامه تصریح کرد: تحریم علیه اسرائیل هم اکنون وجود دارد، اما گسترش خواهد یافت و تشدید خواهد شد و نباید خطر آن را دستکم گرفت.

به نوشته یدیعوت آحارونوت، هیچ‌کسی نمی‌خواهد نامش با اسرائیل گره بخورد.

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش اسرائیل


هشدار قرارگاه خاتم: شناورها فقط از مسیر تعیین شده حرکت کنند


زخمی شدن 2 نظامی لبنانی در حمله پهپادی اسرائیل به نبطیه


هگست تعویق در تحویل سلاح به تایوان به علت جنگ با ایران را رد کرد