سرتیپ یحیی سریع: جنگنده‌های اسرائیلی در برابر پدافند یمن مجبور به فرار شدند/ با ۱۱ موشک و پهپاد به تجاوز اسرائیل پاسخ دادیم

دوشنبه 16 تير 1404
13:05
سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت: پدافند هوایی نیروهای یمنی به مقابله با حملات بامداد امروز (دوشنبه) جنگنده‌های رژیم صهیونیستی پرداخته و آنها را فراری دادند و در واکنش به این تجاوزات، به شلیک ۱۱ موشک و پهپاد به مراکز حساس رژیم صهیونیستی، از جمله فرودگاه بن گوریون و بندر اشدود، مبادرت کردند.

العالم ـ یمن

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن ضهر امروز در بیانیه‌ای از موفقیت سامانه‌های پدافند هوایی این کشور در دفع حمله رژیم صهیونیستی خبر دادند.

بنابر گزارش شبکه المسیره، بر اساس این بیانیه، سامانه‌های پدافند هوایی یمن با شلیک موشک‌های زمین به هوای ساخت داخل، چندین جنگنده متجاوز را وادار به ترک حریم هوایی یمن کردند و مانع از انجام حملات هوایی شدند.

یحیی سریع گفت: در واکنش به این تجاوزات و در ادامه حمایت از ملت مظلوم فلسطین، یگان موشکی و پهپادی یمن عملیات نظامی مشترکی را با شلیک ۱۱ موشک و پهپاد انجام دادند.

وی افزود: در این عملیات فرودگاه اللد (بن گوریون) با موشک بالستیک فراصوت «فلسطین ۲»، بندر اشدود با موشک بالستیک فراصوت، همچنین نیروگاه برق در منطقه اشغالی عسقلان با موشک بالستیک فراصوت و بندر ام الرشراش (ایلات) با پهپاد مورد حمله قرار گرفتند.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن تاکید کرد که تمام موشک‌ها و پهپادها با موفقیت به اهداف خود اصابت کرده و سامانه‌های پدافند موشکی رژیم صهیونیستی نتوانستند آنها را رهگیری کنند.

در این بیانیه آمده است: یمن با اعتماد به خدا و توکل بر او، هرگز تسلیم نخواهد شد و دشمن جنایتکار خواهد فهمید که تجاوز به یمن بزرگ برای او هزینه‌های سنگینی خواهد داشت. تجاوزات تنها یمنی‌ها را مصمم‌تر خواهد کرد تا به مقاومت و حمایت از ملت مظلوم فلسطین ادامه دهند.

وی تاکید کرد که یمن با مردم وفادار، رهبری مؤمن و ارتش مجاهد خود، کاملاً آماده دفع هرگونه طرح نظامی دشمن و ادامه مقابله طولانی‌مدت است. یمن همچنین مصمم است به محاصره دریایی علیه رژیم صهیونیستی ادامه دهد تا به مردم غزه یاری برساند.

یحیی سریع خاطرنشان کرد که یمن به انجام وظیفه دینی، اخلاقی و انسانی خود در حمایت از ملت مظلوم فلسطین در غزه ادامه خواهد داد.

0% ...

آخرین اخبار

هلاله شمالی؛ سومین گذرگاه مرزی بین ایران و عراق


دبیرکل حزب‌الله: در سایه وجود مقاومت اهداف دشمن صهیونیستی تحقق نخواهد یافت


کمسیون امنیت ملی مجلس: چرخه "جنگ-آتش‌بس-مذاکره-جنگ" باید متوقف شود


امارات در حال تعمیق اتحاد استراتژیک با رژیم صهیونیستی و گسترش آن به سمت مشارکت میدانی است


بقائی : ایران پاسخ آمریکا را از طریق پاکستان دریافت کرده و در حال بررسی آن است


هشدار سپاه به شناورهای متخلف در تنگه هرمز: امنیت شما در خطر است


بیانیه فوری ارتش جمهوری اسلامی ایران در مورد ورود ناوشکن‌های دشمن به تنگه هرمز


هشدار فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء به آمریکا: از تنگه هرمز دور بمانید


سردار محبی: قدرت سپاه و نیروهای مسلح ما با تکیه بر قدرت الهی پایان‌ناپذیر است


مسکو: "اسرائیل" مانع منطقه عاری از سلاح هسته‌ای در غرب آسیا است