ادعای ترامپ: گفت‌ وگوهایی با ایران برنامه ریزی کرده‌ایم

سه شنبه 17 تير 1404
03:52
ادعای ترامپ: گفت‌ وگوهایی با ایران برنامه ریزی کرده‌ایم دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل با تکرار ادعاها و تهدیدات ضد ایرانی خود مدعی شد: «ما گفت وگوهایی با ایران را برنامه‌ریزی کرده‌ایم و آنها هم می‌خواهند گفت وگو کنند.»

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا دوشنبه شب به وقت محلی در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در کاخ سفید با تکرار ادعاهای ضد ایرانی خود مدعی شد: گفتگوهایی با ایران را برنامه‌ریزی کرده‌ایم و آنها هم می‌خواهند گفتگو کنند. امیدوارم مجبور نباشیم حمله دیگری علیه ایران انجام دهیم؛ آنها هم چنین چیزی را نمی‌خواهند بلکه می‌خواهند گفتگو کنند.

رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد: ما تاریخی برای مذاکره با ایران تعیین کرده‌ایم. ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا اطمینان حاصل کنیم که ایران غیر هسته‌ای باقی می‌ماند. در زمان مناسب دوست دارم تحریم‌ها علیه ایران را بردارم.

او با تکرار ادعاها درباره موفقیت آمیز بودن حملات به تاسیسات هسته ای ایران ادعا کرد: «فکر می‌کنم وقتی به آن سه سایت حمله کردیم، واقعا باید بگویم سه سایت، نه فقط یک، تاثیر ر زیادی داشت. یکی از آن‌ها بسیار بزرگ بود و در دل سنگ گرانیت ساخته شده بود، اما نابود شد. در نهایت، کمیسیون انرژی اتمی اعلام کرد که نابود شده است

ترامپ مدعی شد: حمله به تاسیسات هسته ای ایران پایان ماجرا و یک پیروزی تاریخی بود و چهره خاورمیانه را تغییر داد و حالا اوضاع آرام شده است. وقتی برنامه هسته‌ای ایران کاملا نابود شده است درباره چه چیزی صحبت خواهد شد؟ آنها درخواست گفتگو کردند و برای ما و احتمالا برای اسرائیل احترام زیادی قائل شده‌اند.

رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد: «می‌خواهم کلاه از سر برداریم برای آن خلبانان خارق‌العاده، کسانی که آن پرنده عظیم را پرواز دادندو در واقع برای مکانیک‌ها و بقیهٔ افراد هم.» آمریکا روی تاسیسات هسته‌ای در ایران بزرگ‌ترین بمب‌های غیرهسته‌ای را که تاکنون علیه کسی استفاده نکرده ، استفاده کرده است «و ما، به هر حال، می‌خواهیم این حملات غیرهسته‌ای باقی بمانند

ترامپ مدعی شد: «داشتم همین را با بنیامین (نتانیاهو) صحبت می‌کردم.آن لحظه، آغاز پایان بود. همه چیز خیلی زود پس از آن تمام شد. نمی‌خواهم بگویم این حمله مرا به یاد چه چیزی انداخت، اما اگر به گذشته نگاه کنید، این عملیات خیلی‌ها را به یاد یک واقعه دیگر انداخت. و حالا عکس هری ترومن در لابی ساختمان، در جایگاهی خوب، نصب شده است

رئیس جمهوری آمریکا همچنین ادعا کرد: «من با نتانیاهو به موفقیت‌هایی دست یافته‌ام و معتقدم موفقیت‌های ما ادامه خواهد یافت».

ترامپ مدعی شد: «حماس می‌خواهد مذاکره کند و به آتش‌بس برسد. ما به دنبال مذاکره در مورد آرمان‌های عادلانه هستیم و می‌خواهیم در زمینه تجارت، عدالت را برای آمریکا محقق کنیم».

او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا راهکار دو دولتی در فلسطین امکان‌پذیر است؟ گفت: «نمی‌دانم! ما همکاری بسیار خوبی با کشورهای همسایه اسرائیل داریم و اتفاق خوبی خواهد افتاد».

0% ...

آخرین اخبار

تحلیل تجاوزات اخیر آمریکا در تنگه هرمز و واکنش ایران در برنامه "العین الاسرائیلی"


غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود


بقائی: طی روزهای آتی هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم


جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید در عتبات عراق؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و استاندار کربلا


پنج نفر در تیراندازی شمال آلمان کشته شدند


گروهی از یهودیان بلژیک خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند


تحلیل روز| "وحدت میدان‌ها"؛ روایت شکل‌گیری یک دکترین منطقه‌ای برگرفته از اندیشه رهبر شهید


اولین نشست کمیته مشترک عمان و ایران درباره تنگه هرمز برگزار شد


مرور مهم‌ترین عناوین گوناگون جهان در برنامه "عالمکم" + فیلم


گزارش العالم از جزئیات حادثه امنیتی در جنوب لبنان +فیلم