در دیدار وزیر کشور عراق:

پزشکیان: رژیم صهیونیستی، پروژه نظام سلطه برای غارت منابع و تجزیه منطقه است

دوشنبه 23 تير 1404
16:37
پزشکیان: رژیم صهیونیستی، پروژه نظام سلطه برای غارت منابع و تجزیه منطقه است رئیس جمهور با اشاره به نقش مخرب رژیم صهیونیستی در برهم زدن صلح و امنیت منطقه گفت: رژیم صهیونیستی پروژه نظام سلطه برای تضعیف، اشغال و غارت منابع کشورها و تجزیه منطقه است و ما باید در مقابل چنین دشمن مشترکی ید واحده باشیم، از هم پشتیبانی و به شدت از تفرقه و دوگانگی اجتناب کنیم.

العالم - ایران

به گزارش ریاست جمهوری، مسعود پزشکیان در دیدار عصر روز دوشنبه «عبدالامیر الشمری» وزیر کشور عراق با ایشان، روابط دو کشور را برادرانه و مبتنی بر پیوندهای عمیق دینی و فرهنگی دانست و گفت‌: ما دولت و ملت عراق و دیگر کشورهای اسلامی را برادر خود می‌دانیم و برای تقویت وحدت و انسجام و برادری میان امت اسلامی به تلاش‌های خود ادامه خواهیم داد.

رئیس جمهور با قدردانی از مهمان‌نوازی دولت و ملت عراق از زائرین ایرانی و همچنین مساعدت در بازگشت حجاج بیت‌الله الحرام تصریح کرد: امیدواریم همکاری و هماهنگی‌های دو کشور برای تسهیل برگزاری شکوهمند مراسم اربعین، نقطه عطف و پیشران هماهنگی‌ها و همکاری‌های دو کشور در دیگر حوزه‌ها، از جمله فعال‌سازی بازارچه‌های مرزی، سرمایه‌گذاری‌های مشترک و تبادلات دانشگاهی باشد؛ آماده‌ایم در تمامی زمینه‌ها سطح همکاری‌ها با عراق را ارتقا دهیم.

پزشکیان همچنین با اشاره به نقش مخرب رژیم صهیونیستی در برهم زدن صلح و امنیت منطقه تاکید کرد: رژیم صهیونیستی پروژه نظام سلطه برای تضعیف، اشغال و غارت منابع کشورها و تجزیه منطقه است و ما باید در مقابل چنین دشمن مشترکی ید واحده باشیم، از هم پشتیبانی و به شدت از تفرقه و دوگانگی اجتناب کنیم.

«عبدالامیر الشمری» وزیر کشور عراق نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام‌ها و تحیات گرم نخست وزیر این کشور به رئیس جمهور و همچنین تبریک مقاومت پیروزمندانه ملت ایران در برابر دشمن صهیونیستی، به تشریح اقدامات و فعالیت‌های دولت عراق به منظور فراهم آوردن امکانات لازم برای پذیرایی از میلیون‌ها زائر مراسم اربعین حسینی، به ویژه در حوزه حمل و نقل، بهداشت و امنیت پرداخت و گفت‌: دولت عراق تمامی ظرفیت‌های خود را برای برگزاری باشکوه این مراسم به کار گرفته و این اقدامات و هماهنگی‌ها تا خروج آخرین زائر از کشور ما ادامه خواهد یافت.

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش اسرائیل


هشدار قرارگاه خاتم: شناورها فقط از مسیر تعیین شده حرکت کنند


زخمی شدن 2 نظامی لبنانی در حمله پهپادی اسرائیل به نبطیه


هگست تعویق در تحویل سلاح به تایوان به علت جنگ با ایران را رد کرد


رئیس مجلس: قهرمانی تیم ملی والیبال بانوان، نویدبخش آینده‌ روشن ورزش بانوان است


مرکز پشتیبانی پهپادی در وزارت دفاع به زودی تاسیس می‌شود


چالش‌های نیروی هوایی رژیم اسرائیل؛ از وابستگی به آمریکا تا کمبود خلبان و سوخت‌رسان


چرا آمریکا از خاک کشورهای عربی برای جنگ‌افروزی علیه ایران استفاده می‌کند؟