شمار خبرنگاران شهید در غزه به ۲۳۱ نفر رسید

چهارشنبه 1 مرداد 1404
14:16
شمار خبرنگاران شهید در غزه به ۲۳۱ نفر رسید دفتر اطلاع رسانی دولتی در غزه از افزایش شمار خبرنگاران شهید به ۲۳۱ نفر خبر داد و از اتحادیه جهانی خبرنگاران و روزنامه نگاران خواست که هدف قرار دادن خبرنگاران از سوی رژیم صهیونیستی را محکوم کند.

العالم - فلسطین اشغالی

به نقل از الجزیره، دفتر اطلاع رسانی دولتی غزه از افزایش شمار خبرنگاران شهید در غزه به ۲۳۱ نفر رسید.

در بیانیه دفتر اطلاع رسانی دولتی در غزه با اشاره به شهادت «تامر الزعانین و ولاء الجعبری» و افزایش شمار خبرنگاران شهید در غزه آمده است: ما هدف قرار دادن و ترور سیستماتیک خبرنگاران فلسطینی از سوی اشغالگران را محکوم می کنیم.

در بیانیه دفتر اطلاع رسانی دولتی غزه تاکید شده است: ما از اتحادیه جهانی روزنامه نگاران می خواهیم که این جنایت برنامه ریزی شده و سیستماتیک را محکوم کند.

ولاء الجعبری خبرنگار فلسطینی در حمله هوایی رژیم اشغالگر صهیونیستی به منزلش در محله «تل الهوا» در غرب شهر غزه، همراه با همسر و ۵ فرزندش به شهادت رسید.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم


دو پایگاه آمریکا در کویت، آماج حملات پهپاد‌های انهدامی ارتش


سناتور آمریکایی: ترامپ «باید» با ایران مذاکره کند


پیام قدردانی رهبر انقلاب از ملت عراق به‌ پاس حماسه آفرینی آنان در تشییع "آقای شهید امت"


پزشکیان: پایبندی به لوازم اتحاد مقدس و پرهیز از اختلاف و تفرقه رمز پیروزی در این بزنگاه تاریخی است


مسیر رفت بندرخمیر به بندرعباس بازگشایی شد


جنوب لبنان زیر آتش است؛ تعلل دشمن صهیونیستی در اجرای عقب‌نشینیِ توافق‌شده


کارشناس سیاسی: واشنگتن بی‌اعتباری امضای سیاسی خود را ثابت کرده است


صنعاء از معادلات جدید بازدارندگی پرده برداشت +فیلم


پبام رهبر معظم انقلاب درباره حماسه عظیم بدرقه آقای شهید ایران و تبیین مسائل مهم کشور