قطر: پاسخ حماس بسیار مثبت است

سه شنبه 28 مرداد 1404
17:26
قطر: پاسخ حماس بسیار مثبت است سخنگوی وزارت خارجه قطر تاکید کرد پاسخ حماس به پیشنهاد آتش‌بس و تبادل اسرا بسیار مثبت است.

العالم - فلسطین اشغالی

«ماجد الانصاری» سخنگوی وزارت خارجه قطر گفت: پاسخ حماس بسیار مثبت است و تقریبا مطابق با آن چیزی است که اسرائیل با آن موافقت کرده است.

طبق گزارش الجزیره، وی گفت: پیشنهاد آتش‌بس بهترین گزینه‌های مطرح شده است و شامل روندی برای رسیدن به یک توافق فراگیر است. بر اساس توافق آتش‌بس مطرح شده کمک‌ها به صورت فشرده وارد نوار غزه خواهد شد. اگر به توافق آتش‌بس دست یافتیم باید فورا اجرا شود.

وی گفت: قطر و مصر پاسخ حماس به پیشنهاد ارائه شده برای آتش‌بس در غزه را دریافت کردند. ما همچنان منتظر پاسخ اسرائیل به موافقت حماس با پیشنهاد آتش‌بس هستیم. این پیشنهاد شامل روندی برای آتش‌بس دائم است و بهترین چیزی است که در حال حاضر ارائه شده است.

دوشنبه حماس تاکید کرد که این جنبش و گروه‌های فلسطینی موافقت خود را با پیشنهادی که روز گذشته توسط میانجیگران مصری و قطری ارائه شد، اعلام کردند.

محمود مرداوی، یکی از رهبران جنبش حماس اعلام کرد امروز مقاومت راه را در مقابل امکان حصول یک توافق باز کرد، اما این مسئله در گرو این است که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی مجددا این راه را نبندد؛ همانند کاری که در گذشته می‌کرد.

همزمان باسم نعیم، از رهبران حماس اظهار کرد که این جنبش پاسخ خود را مبنی بر موافقت با پیشنهاد آتش‌بس ارائه داده است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز اعلام کردند که این رژیم پاسخ حماس را از سوی میانجیگران دریافت کرده است.

یک منبع آگاه به الجزیره گفت که پیشنهاد شامل روندی برای دستیابی به توافق فراگیر جهت پایان جنگ است. وی تاکید کرد که این گام آغاز راه برای حل و فصل فراگیر است.

0% ...

آخرین اخبار

تهران پیش‌نویس قانون راهبردی  تنگه هرمز را ارائه کرد


اطلاعات نادرست رسانه‌های اسرائیلی درباره کمک های ارسالی غزه


واکنش تمسخرآمیز عراقچی به ادعای ترامپ بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشته است


هشدار درباره فروپاشی قریب‌الوقوع رژیم صهیونیستی در تحلیل جدید روزنامه معاریو


واکنش تهران به فشار واشنگتن بر کشورها برای توقف همکاری با دیوان کیفری بین‌المللی


سایه سنگین بدعهدی صهیونیست ها بر سر میز ششمین دور مذاکره موسوم به توافق‌نامه چارچوب


چاک شومر: در حال پرداخت بهای شکست مطلق ترامپ در جنگ با ایران هستیم +ویدئو


اطلاعیه دولت: زمان برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید به ۲۸ تیر موکول شد


واکنش حماس به طرحی خطرناک برای بلعیدن کرانه باختری


یمن یک پهپاد پیشرفته متعلق به عربستان را سرنگون کرد


پربیننده ترین خبرها

صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


یک مقام مسئول در استان خوزستان: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی