فرمانده جدید سنتکام با رئیس دولت موقت سوریه دیدار کرد

شنبه 22 شهريور 1404
06:15
فرمانده جدید سنتکام با رئیس دولت موقت سوریه دیدار کرد
«احمد الشرع» مشهور به ابومحمد الجولانی رئیس دولت موقت سوریه و ژنرال «برد کوپر» فرمانده جدید فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه (سنتکام)، در مورد همکاری‌های سیاسی و نظامی گفت و گو کردند.

به گزارش خبرگزاری سوریه (سانا)، دفتر ریاست دولت موقت سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در این نشست، چشم‌انداز همکاری ها در زمینه‌های سیاسی و نظامی برای خدمت به منافع مشترک و تحکیم پایه‌های امنیت و ثبات در سوریه و منطقه مورد بحث قرار گرفت.

این بیانیه افزود که این نشست با حضور «تام باراک»، فرستاده ویژه آمریکا در سوریه برگزار شد و نشان دهنده علاقه مشترک برای تقویت مشارکت استراتژیک و گسترش کانال‌های ارتباطی بین دمشق و واشنگتن است.

سنتکام نیز اعلام کرد که مقامات این مرکز فرماندهی از رئیس دولت موقت سوریه به خاطر حمایتش در مقابله با داعش در سوریه تشکر کردند.

مقامات آمریکایی همچنین از نقش سوریه در حمایت از تلاش‌ها برای بازگرداندن شهروندان آمریکایی در داخل کشور تقدیر کردند.

در طول جنگ داخلی سوریه که از سال ۲۰۱۱ آغاز شد، چندین آمریکایی مفقود یا کشته شده‌اند.

در ماه آوریل، وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که قصد دارد تعداد نیروهای خود در سوریه را در ماه‌های آینده تقریبا" به نصف کاهش دهد و به کمتر از یک هزار نفر خواهد رسید.

با شکست داعش به عنوان بازوی آمریکا در سوریه در آذر ۱۳۹۶، نیروهای آمریکایی مستقیما جایگزین این گروه تروریستی شدند و از همان زمان نیز به جای داعش شروع به استخراج و سرقت نفت سوریه و ادامه کشتار مردم این کشور کردند.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا اواخر سال ۲۰۱۹ میلادی با طرح خروج نیروهای آمریکایی از سوریه موافقت کرد اما در نتیجه فشار برخی اعضای دولت خود، ۹۰۰ نظامی این کشور را برای تضمین تسلط واشنگتن بر میدان‌های نفتی باقی گذاشت.

پایگاه‌های غیرقانونی نظامیان آمریکایی در خاک سوریه بارها مورد حمله قرار گرفته است.

معارضان مسلح در سوریه از بامداد هفتم آذر ۱۴۰۳ برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با هدف برکناری بشار اسد از قدرت؛ عملیات خود را در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب، آغاز و سرانجام پس از یازده روز؛ در تاریخ یکشنبه ۱۸ آذرماه کنترل خود بر شهر دمشق و خروج اسد از کشور را اعلام کردند.

0% ...

آخرین اخبار

صهیونیست‌ها سامانه هشدار موشکی «شوعال» را غیرفعال کردند


شکار مرکاوای صهیونیست‌ها با پهپادهای انفجاری حزب الله


استقبال روسیه از تصمیم چین برای نادیده گرفتن تحریم‌های جدید ضدایرانی


استاد مطالعات دفاعی انگلیس: ترامپ چاره‌ای جز عقب‌نشینی در برابر ایران ندارد


قالیباف: افتخارات جبهه مقاومت نظیر طوفان الاقصی در تاریخ ماندگار شده است


جهاد اسلامی فلسطین: هدف قرار دادن مبارزان فرار دشمن از اجرای تعهدات آتش‌بس است


حماس: هدف قرار دادن فرزندان رهبران فلسطینی خللی در مقاومت ایجاد نخواهد کرد


گاردین: فاصله گرفتن راست افراطی اروپا از ترامپ اجتناب‌ناپذیر شده است


روایت پزشکیان از دیدار دو ساعته خود با رهبر معظم انقلاب


مدودف: شکاف بین اروپا و آمریکا بی‌سابقه است


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز