الازهر مصر هتک حرمت مسجد در کرانه باختری را محکوم کرد

الازهر مصر هتک حرمت مسجد در کرانه باختری را محکوم کرد
يکشنبه 25 آبان 1404 - 00:03

الازهر مصر روز شنبه اقدام تروریستی باندهای اشغالگر رژیم صهیونیستی در به آتش کشیدن مسجد "حاجیه حمیده" در کرانه باختری را به شدت محکوم کرد.

الازهر طی بیانیه‌ای اعلام کرد که این اقدام، منعکس‌کننده رفتار وحشیانه افراط‌گرایان است که به مقدسات خانه‌های خدا احترام نمی‌گذارند و افراط‌گرایی نفرت‌انگیزشان را نسبت به هر آنچه اسلامی است، نشان می‌دهد.

این نهاد دینی تاکید کرد که هتک حرمت مساجد و تجاوز به آن‌ها جنایتی شنیع است که نه تنها اماکن عبادت، بلکه احساسات مسلمانان و حتی پیروان همه ادیان در سراسر جهان را هدف قرار می‌دهد.

این بیانیه افزود که این جنایت، نقض آشکار تمام آموزه‌های دینی و ارزش‌های اخلاقی، و همچنین عرف و قوانین بین‌المللی است و ادامه‌دهنده رویکرد اشغالگری، سیاست‌های نفرت‌انگیز آن و تلاش‌هایش برای یهودی‌سازی کل فلسطین و تغییر نشانه‌های مذهبی و تاریخی آن است.

الازهر همچنین درباره خطر ادامه این رفتار تروریستی که با هدف تحمیل واقعیت میدانی با زور و تروریسم، و تحت حمایت نیروهای اشغالگر صورت می‌گیرد، هشدار داد.

الازهر از جامعه جهانی، موسسات سازمان ملل و نهادهای ذیربط خواست تا مسئولیت‌های قانونی و اخلاقی خود را بر عهده گرفته و اقدامات جدی و فوری برای توقف این جنایات، مجازات عاملان آن و پایان دادن به مصونیت از مجازات که شهرک‌نشینان و نیروهای اشغالگر از آن برخوردارند، اتخاذ کنند.

دیروز جمعه در منطقه سلفیت، اشغالگران یک مسجد به نام حاجیه حمیده را به آتش کشیدند و روزی نیست که جان و مال فلسطینیان در معرض حملات و آزار اشغالگران صهیونیست نباشد.

پربیننده ترین خبرها