شیوه آشنای تله جنسی و باج گیری؛ آیا اپستین مامور موساد بوده است؟

شیوه آشنای تله جنسی و باج گیری؛ آیا اپستین مامور موساد بوده است؟
چهارشنبه 22 بهمن 1404 - 11:11

روزنامه عربی «رأی الیوم» در مقاله‌ای به موضوع انبوه اسناد درباره جفری اپستین میلیادر آمریکایی و مجرم جنسی، و گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال جاسوسی این جنایتکار برای «موساد» سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی، پرداخته است.

العالم - آمریکا

عبدالباری عطوان نویسنده و تحلیلگر عرب و سردبیر روزنامه رای الیوم، در این مقاله خاطرنشان کرده است: «سوال جدی که این روزها در ایالات متحده و بسیاری از کشورهای اروپایی مطرح می‌شود این است که آیا رابطه‌ای کاری بین «جفری اپستین» آمریکایی، بزرگترین جنایتکار تاریخ بشریت و سازمان جاسوسی موساد اسرائیل وجود دارد؟»

دراین مقاله آمده است: علیرغم وجود شواهد متعدد که به طور مستقیم یا غیرمستقیم این واقعیت را مستند می‌کند، بیشتر تحقیقات رسمی بر قربانیان از جمله کودکان، دختران زیر سن قانونی و برخی از چهره‌های بین‌المللی که از جزیره اپستین بازدید کرده و در مهمانی‌های عیاشی شرکت داشتند، متمرکز شده است. با این حال، هنوز هیچ تحقیق رسمی قانونی در مورد رابطه اپستین با موساد، منتشر نشده است.

نقش این تله دوگانه که سازمان جاسوسی موساد اسرائیل آن را پهن کرده، این است که این چهره‌های برجسته سیاسی و مالی و همچنین قربانیان را در تور خود گرفتار کند تا از ترس مجازات توسط این دستگاه و لابی‌های صهیونیستی فعال در اکثر کشورهای غربی، از آنها باج‌گیری کند.

در این پرونده، صحبت نه بر سر افراد عادی بلکه درباره رهبران جهان است. افرادی مانند «دونالد ترامپ» رئیس جمهور فعلی آمریکا، «بیل کلینتون» رئیس جمهور سابق، «شاهزاده اندرو» برادر پادشاه فعلی بریتانیا، «مایکل جکسون» خواننده فقید، «ایهود باراک» نخست وزیر سابق اسرائیل، ولیعهد نروژ و بسیاری از ولیعهدها، وزرا و بازرگانان ثروتمند عرب.

مدارک متعددی دال بر رابطه قوی بین «اپستین» و سازمان «موساد» اسرائیل وجود دارد که چند روز پیش وزارت دادگستری ایالات متحده، برخی از اسناد آن را منتشر کرد:

اول: رابطه بسیار نزدیک بین اپستین و ایهود باراک، وزیر جنگ و نخست وزیر سابق اسرائیل. ده‌ها سفر باراک به جزیره دوستش و مشارکت در بسیاری از پروژه‌های تجاری و شرکت‌های مالی موید این مطلب است و باراک نیز این رابطه را انکار نکرد، اما شرکت در مهمانی‌های وحشیانه را تکذیب کرد.

دوم: نقش اپستین و تلاش وی برای مهاجرت یک میلیون روس به مناطق اشغالی فلسطین و پیوستن آنها به یک میلیون نفر دیگر که اکثر آنها غیر یهودی هستند، به منظور کشاندن روسیه به منطقه خاورمیانه و ناچار کردن مسکو برای حفاظت از این افراد (شهروندان خود) و در نتیجه حمایت از کابینه رژیم اشغالگر در صدر اولویت‌های روسیه.

سوم: بیش از ۳ میلیون سند و ویدیو در مورد مهمانی‌های اپستین و شرکت‌کنندگان در آنها وجود دارد که برخی از آنها شامل فیلم‌های صوتی و تصویری صریح از مهمانانی است که در آن کودکان زیر سن قانونی هستند. اسناد دیگری نیز حدود دو برابر این تعداد وجود دارد که نشان می‌دهد یک سازمان دولتی و اطلاعاتی پشت سر این مرد قرار دارد که در فیلمبرداری و انتخاب قربانیان نقش داشته است.

چهارم: معمای خودکشی اپستین در سلول انفرادی‌اش. شواهد منتشرشده در روزهای اخیر ضمن زیرسوال بردن داده‌های رسمی آمریکا، تأکید می‌کند که طناب استفاده شده برای حلق‌آویز کردن، همان طنابی نبوده که در سلول هنگام خودکشی پیدا شده است. برخی اطلاعات فاش شده حاکی از آن است که اپستین زنده و سالم است و پس از خروج غیرقانونی، در حال حاضر در تل‌آویو ساکن است.

پنجم: تحقیقات مستقل نشان داد که بر اساس بررسی دوربین‌های مداربسته در راهروهای زندان، مردی که لباس نارنجی زندان به تن داشت، دقایقی قبل از خودکشی به سلول انفرادی رفته است.

ششم: گیلین مکسول، دستیار اصلی اپستین، و دارای نقش عمده‌ در جذب و انتقال دختران زیر سن قانونی به جزیره، در حال حاضر در حال گذراندن حکم ۲۰ سال زندان است. وی دختر رابرت مکسول، میلیونر بریتانیایی است که عضو فعال سرویس اطلاعاتی اسرائیل بود و از روزنامه خود، دیلی میرور، برای حمایت از سیاست‌های اسرائیل استفاده می‌کرد.

هفتم: تأکید «آری بن مناشه» یک مقام سابق اطلاعاتی اسرائیل بر اقدام اپستین و دستیارش جهت به دام انداختن چهره‌های بانفوذ در موقعیت‌های جنسی به منظور باج‌گیری.

نکته مهم اینجاست که به دام انداختن افراد بانفوذ در تله‌های جنسی یکی از برجسته‌ترین روش‌های موساد و مأموران آن برای به دام انداختن قربانیان است. موساد از این روش به منظور باج‌گیری از قربانیان و وادار کردن آنها به کارهای مدنظر خود، استفاده می‌کند.

«تزیپی لیونی» وزیر امور خارجه سابق اسرائیل، که برای موساد کار می‌کرد، این واقعیت را انکار نکرد. وی در مصاحبه‌ای با روزنامه بریتانیایی تایمز گفت که آماده است هر کاری را برای خدمت به اسرائیل، انجام دهد.

در اولین دسته از اسناد منتشر شده در مورد برخی از اقدامات رسواکننده در جزیره اپستین، از چهره‌های برجسته عرب نام برده شد، اما در این باره عکس یا فیلمی منتشر نشد شاید مدارک توسط ناظران وزارت دادگستری ایالات متحده حذف شده‌اند.

طبق بسیاری از تحلیل‌ها، دسته دوم این اسناد در راه است که بیش از سه میلیون عکس، فایل و ویدیو تخمین زده می‌شود. این اسناد احتمالا پس از خروج احتمالی ترامپ از کاخ سفید و استیضاح قریب‌الوقوع او و از دست دادن اکثریت کنگره و سنا توسط حزب جمهوری‌خواه او در انتخابات میان‌دوره‌ای نوامبر آینده، منتشر خواهد شد.

یکی از مهمترین رویدادها در این پرونده می‌تواند حقایق تکان‌دهنده‌ در این زمینه مربوط به منطقه خاورمیانه و مقامات دولت‌های عربی باشد.

انتشار خاطرات تزیپی لیونی این زن صهیونیست و وزیر خارجه پیشین اسراییل،‌ اطلاعاتی از دیدارهای پنهانی و آشکار او با بسیاری از مقامات عرب ارائه داده است.

پربیننده ترین خبرها