در گفت و گو با یک رسانه هندی؛

بقائی: شما نگران قیمت نفت هستید، ما نگران زندگی شهروندان خود + فیلم

چهارشنبه 5 فروردين 1405
13:06
بقائی: شما نگران قیمت نفت هستید، ما نگران زندگی شهروندان خود + فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با تأکید بر اینکه هیچ‌کس نمی‌تواند به دیپلماسی آمریکا اعتماد کند، گفت: جهان نگران قیمت نفت و مواد غذایی است، اما ما نگران زندگی شهروندان خود هستیم.

العالم - ایران

"اسماعیل بقائی" سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در گفت‌وگویی با رسانه هندی "ایندیا تودی"، در پاسخ به نگرانی‌های جهانی درباره پیامدهای اقتصادی جنگ تحمیلی اخیر بر ایران، اظهار داشت: عواقب جنگ بر اقتصاد جهانی مستقیما ناشی از جنگ غیرقانونی و بی‌ملاحظه آمریکا و "اسرائیل" علیه ایران است. شما نگران قیمت نفت و مواد غذایی هستید، اما ما نگران زندگی شهروندان خود هستیم.

بقائی با اشاره به تجربه تلخ ایران از تعامل با واشنگتن، تصریح کرد: ما در طول ۹ ماه، زمانی که در میانه یک فرآیند مذاکره برای حل مسئله هسته‌ای بودیم، دو بار مورد حمله قرار گرفتیم... این خیانت به دیپلماسی بود و چون دو بار اتفاق افتاده، هیچ‌کس نمی‌تواند به حرف‌های آمریکایی‌ها اعتماد کند.

وی در خصوص وضعیت تنگه هرمز نیز خاطرنشان کرد: کشتی‌های متعلق به ایالات متحده، "اسرائیل" و سایر کشورهایی که در تجاوز آنان به ایران مشارکت دارند یا به آن کمک می‌کنند، اجازه عبور از تنگه هرمز را ندارند؛ اما کشورهای دیگر که ارتباطی با این اقدام تجاوزکارانه آمریکائی صهیونیستی ندارند، می‌توانند عبور کنند.

0% ...

آخرین اخبار

تجاوز آمریکا به ایران، آسیب‌پذیری انرژی کشورهای آسه‌آن برملا کرد


رئیس‌جمهوری کلمبیا: بحران مهاجرت در اسپانیا توسط نتانیاهو تامین مالی می شود


رئیس اقلیم کردستان عراق به سوریه رفت


سازمان ملل: ۲۲ میلیون یمنی به کمک نیاز دارند


افشای همکاری شورای صلح غزه با اسرائیل در پیشبرد طرح کوچ اجباری فلسطینیان


گاردین: ترامپ نمی‌تواند در جنگ با ایران پیروز شود


نماینده لبنانی: اسرائیل حتی خواب خلع سلاح مقاومت را هم نخواهد دید


خیز چپ آمریکا برای فتح کاخ سفید؛ اوکازیو کورتز گزینه اصلی انتخابات ۲۰۲۸


۱۹ شهید در غزه طی ۲۴ ساعت/ شمار شهدا به ۷۳ هزار و ۳۷۵ نفر رسید


مجلس خبرگان: مواضع حکیمانه و عزتمندانه رهبر معظم انقلاب، نصب العین همه مسئولان نظام باشد