حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند

چهارشنبه 19 فروردين 1405
22:23
حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند جنبش حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای در واکنش به جنایت امروز (چهارشنبه) رژیم صهیونیستی تأکید کرد که این جنایت‌ها عزم ما را برای مقاومت و پاسخ به این تجاوزات بیشتر می‌کند.

العالم - لبنان

جنبش حزب‌الله در بیانیه‌ای تأکید کرد: دشمن اسرائیلی امروز سلسله کشتار‌هایی را علیه غیرنظامیان بی‌گناه مرتکب شد و ده‌ها حمله مناطق غیرنظامی در ضاحیه جنوبی، بیروت، صیدا، جنوب لبنان و البقاع را هدف قرار داد که طی آن صد‌ها نفر از جمله کودکان، زنان و سالمندان شهید و زخمی شدند.

در این بیانیه آمده است: این تجاوز وحشیانه که یک جنایت جنگی تمار عیار و کشتار جمعی است و مناطق غیرنظامی پرجمعیت، بازار‌ها و مغازه‌ها را در ساعات اوج کاری هدف قرار داد، تلاشی مذبوحانه برای انتقام گرفتن از شهروندان غیرنظامی است.

در بیانیه مذکور همچنین آمده است: ما تأکید می‌کنیم که خون شهدا و زخمی‌ها هرگز هدر نخواهد رفت و کشتار‌های امروز و تمامی تجاوزات و جنایت‌های وحشیانه بر حق طبیعی و قانونی ما برای مقاومت در برابر رژیم اشغالگر و پاسخ به تجاوزات آن تأکید دارد.

حزب‌الله افزود: این جنایت افسارگسیخته بیانگر ناامیدی آشکار دشمن پس از شکست مفتضحانه آن در تحقق اهداف و برنامه‌های خود در جبهه‌های مختلف و ناتوانی در تغییر معادلاتی است که پایداری ملت‌های لبنان و ایران تحمیل کرد و نیز نشاندهنده فروپاشی، سردرگمی و آشفتگی رژیم بحران‌زده و ارتش شکست‌خورده آن است.

در این بیانیه آمده است: کشتار امروز تنها عزم ما برای مقاومت و مقابله جهت مهار دشمن، دفاع از مردم و وطن و حمایت از امنیت‌مان در برابر تجاوزات مستمر را بیشتر می‌کند.

ارتش رژیم صهیونیستی امروز نقاط مختلف لبنان را هدف حملات خود قرار داد و اعلام کرد که ظرف ۱۰ دقیقه شدیدترین حملات از زمان آغاز عملیات علیه لبنان را انجام داده و بیش از ۱۰۰ نقطه را هدف قرار داده است.

وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که بر اساس آمار‌های اولیه در نتیجه این حملات ۸۹ نفر شهید و بیش از ۷۲۲ نفر زخمی شدند.

در همین ارتباط، «جوزف عون» رئیس جمهور لبنان تاکید کرد: حملات وحشیانه اسرائیل را که هیچ گونه حقی را به رسمیت نمی‌شناسد و به هیچ گونه توافقنامه یا تعهدی پایبند نیست، محکوم می‌کنیم.

عون افزود: ادامه سیاست‌های متجاوزانه اسرائیل، پیامدی جز تنش و بی‌ثباتی بیشتر به همراه نخواهد داشت.

«نواف سلام» نخست وزیر لبنان نیز تاکید کرد: اسرائیل به تلاش‌های بین‌المللی برای توقف جنگ بی‌اعتنا است.

نخست‌وزیر لبنان، با انتقاد شدید از حملات نظامی اخیر رژیم صهیونیستی به بیروت و سایر مناطق این کشور تأکید کرد که اسرائیل به تمامی مساعی منطقه‌ای و بین‌المللی برای برقراری آتش‌بس بی‌اعتنا است.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است


المشاط: امت اسلامی باید برای مقابله با طرح «اسرائیل بزرگ» متحد شود


طنین فریاد الله اکبر مردم سراسر کشور در لبیک به رهبر انقلاب


سنتکام: هیچ کشتی را در تنگه هرمز اسکورت نمی‌کنیم


بازگشت قالیباف و هیئت مذاکره‌کنندهٔ ایران از قطر


جنگنده‌های صهیونیستی روستاها و ساختمان‌های مسکونی در نبطیه را هدف قرار دادند


پزشکیان: عید قربان پیام رسای کرامت، آزادگی و نهراسیدن از فرعون‌های زمانه است


اشارهٔ رهبر معظم انقلاب به پیش‌بینی رهبر شهید دربارهٔ پایان عمر رژیم صهیونی + فیلم


قدردانی پزشکیان ازتلاش‌های دیپلماتیک عمان برثبات منطقه


رهبر انقلاب در پیام حج: با سلاح الله اکبر بود که ملّت مسلمان ایران در چهل و هفت سال قبل قیام کرد