پاسخ موشکی حزب‌الله به تجاوزات رژیم صهیونیستی؛ آژیر خطر در شمال اراضی اشغالی به صدا درآمد

پنج‌شنبه 20 فروردين 1405
14:02
همزمان با ادامه تجاوزات رژیم اسرائیل به لبنان و شهادت و زخمی‌شدن صدها نفر، حزب‌الله با حمله موشکی به شمال فلسطین اشغالی هشدار داد که پاسخ‌ها تا توقف کامل حملات اسرائیلی آمریکایی ادامه خواهد یافت.

العالم - لبنان

منابع صهیونیستی گزارش دادند که در پی شلیک موشک از لبنان، آژیرهای هشدار در شهرک المطله و شماری از شهرک‌های صهیونیست‌نشین شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمده و صدای انفجار در این مناطق شنیده شده است.

فرماندهی جبهه داخلی اسرائیل نیز اعلام کرد که پس از شلیک موشک از لبنان، آژیر خطر در «غجر» و «کفر یووال» در منطقه جلیل علیا فعال شده است.

صبح امروز نیز معاریو گزارش کرد که شهرک صهیونیست‌نشین المناره و کریات شمونه و مناطق اطراف آن در جلیل علیا هدف حملات موشکی حزب الله قرار گرفته است.

حزب‌الله لبنان امروز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که در واکنش به حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به لبنان و نقض آتش‌بس، شمال اراضی اشغالی را با موشک هدف قرار داده است. این جنبش تأکید کرد که پاسخ‌ها «تا زمان توقف تجاوزات اسرائیلی–آمریکایی علیه کشور و ملت لبنان» ادامه خواهد داشت.

بامداد امروز رژیم صهیونیستی به شهرک العباسیه در جنوب لبنان حمله کرد که در نتیجه آن هفت نفر شهید و تعدادی نیز زخمی شدند.

روز چهارشنبه نیز منابع لبنانی از نقض آتش‌بس و حملات گسترده و جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان خبر دادند؛ حملاتی که واکنش‌های گسترده‌ای را در سراسر جهان به دنبال داشته است.

وزارت بهداشت لبنان در تازه‌ترین گزارش خود درباره حملات روز گذشته رژیم صهیونیستی به بیروت و دیگر مناطق این کشور اعلام کرد که تاکنون ۲۰۳ نفر شهید و ۸۹۰ نفر زخمی شده‌اند. منطقه البقاع در شرق لبنان نیز هدف هشت نوبت بمباران سنگین قرار گرفت که به‌تنهایی منجر به شهادت ۲۹ نفر و زخمی شدن ۵۱ نفر شده است؛ آماری که ابعاد گسترده تهاجم اسرائیل به زیرساخت‌ها و مناطق مسکونی لبنان را نشان می‌دهد.

در همین ارتباط، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با انتشار پیامی در شبکه ایکس از تداوم حملات به جنوب لبنان خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


استعفا مدیرعامل تروث سوشال پس از ثبت 1.1 میلیارد دلار زیان


نمایندگی ایران: توقیف کشتی حامل تجهیزات پزشکی «توسکا» نقض آشکار قوانین بین‌المللی است


فون‌درلاین: هدف مشترک اروپا، مذاکره برای پایان پایدار جنگ است


تخریب یک مسجد و چند ساختمان غیرنظامی در سوریه توسط ارتش رژیم صهیونیستی


عراقچی اهداف سفر منطقه ای خود را تشریح کرد


هشدار فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان درباره پیامدهای ناگوار مذاکره مستقیم با رژیم صهیونیستی


بیانیه دفتر نخست‌وزیری رژیم اسرائیل درباره تومور سرطانی نتانیاهو


لندن در واکنش به فشار ترامپ بر سر فالکلند: حاکمیت با انگلیس است


حزب‌الله: آتش‌بس بدون تعهدات "اسرائیل" بی‌معنی است