گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و کویت درباره مذاکرات اسلام‌آباد

يکشنبه 3 خرداد 1405
16:27
گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و کویت درباره مذاکرات اسلام‌آباد وزارت امور خارجه قطر عصر امروز (یکشنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد نخست وزیر و وزیر امور خارجه این کشور در گفت‌وگوی تلفنی با وزیر امور خارجه کویت، تلاش‌های میانجیگری پاکستان بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار داده است.

العالم - آسیا

به گزارش الجزیره، در ادامه بیانیه وزارت خارجه قطر آمده است: دو طرف در مورد هماهنگی تلاش‌ها برای حمایت از میانجیگری به گونه‌ای که به تقویت امنیت و ثبات در منطقه کمک کند، رایزنی کردند.

وزارتخانه یادشده اضافه کرد: «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست وزیر و وزیر امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی با وزیر امور خارجه کویت، بر اهمیت حمایت از تلاش‌های کنونی میانجیگران برای دستیابی به توافق صلح پایدار تأکید کرد.

پیش از این «بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه مصر درباره مذاکرات میان آمریکا و ایران اعلام کرده بود که قاهره امیدوار است توافقی پایدار میان دو طرف حاصل شود که به پایان جنگ و کاهش تنش‌ها منجر شود.

این اظهارات پس از آن بیان شد که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا، عصر شنبه در مصاحبه با آکسیوس مدعی شد احتمال توافق با ایران ۵۰-۵۰ است و گفت امروز برای بررسی آخرین پیشنهاد تهران با مذاکره‌کنندگان ارشد ایالات متحده دیدار می‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز روز گذشته در مورد نتایج سفر هیات پاکستانی به تهران گفت: «ما در مرحله نهایی‌سازی یادداشت تفاهم هستیم. موضوعاتی نیز که در این مرحله درباره آنها بحث می‌شود ــ همان‌طور که اشاره کردم ــ به طور کلی بر خاتمه جنگ متمرکز است.»

0% ...

آخرین اخبار

عاصم منیر با وزیر خارجه چین دیدار کرد


تأکید رئیس مجلس پاکستان بر تقویت دیپلماسی پارلمانی بین تهران و اسلام آباد  


جنگ با ایران شکستی فاجعه‌بار برای امریکا و "اسرائیل"


همکاری آمریکا و عربستان برای ساخت کارخانه تولید پهپاد در نزدیکی ریاض


۲۸ عملیات کوبنده حزب‌الله علیه مواضع و تجهیزات ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان


نبیه بری: تنها با وحدت ملی می‌توان لبنان را آزاد و بازسازی کرد


هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره افزایش شمار مرگ‌های ناشی از شیوع ابولا


پزشکیان انتخاب مجدد قالیباف به ریاست مجلس را تبریک گفت


انهدام ۲ تانک مرکاوا و آتش‌سوزی در پایگاه نظامی در الجلیل توسط حزب‌الله


غزه در آستانه عید قربان؛ محاصره‌ی ۲.۴ میلیون نفر در قحطی