ابومرزوق : ملاحظات حماس در طرح آشتی مورد توجه قرار گرفت

شنبه 17 ارديبهشت 1390
05:58
ابومرزوق : ملاحظات حماس در طرح آشتی مورد توجه قرار گرفت معاون رييس دفتر سياسي جنبش مقاومت اسلامي فلسطين (حماس) گفت توجه به ملاحظات اين جنبش موجب قبول امضا توافقنامه آشتي شد.

موسی ابو مرزوق روز شنبه در گفت و گو با شبکه خبری العالم اظهارداشت : جنبش حماس ملاحظاتی در باره طرح مصر داشت که با الحاق پيوست به تفاهم ها این نظرات مورد توجه قرار گرفت و  پس از آن حماس توافقنامه را امضاء کرد.

وی افزود : سند قاهره از سوي عزام الاحمد، رييس هيات مذاکره کننده فتح و موسي ابومرزوق معاون رييس دفتر حماس و نماينده اين جنبش در مذاکرات مصر و نمايندگان ساير گروه هاي فلسطيني به امضا رسيد.

وي گفت: مصر نقش مهمي در نزديکي ديدگاه هاي فلسطيني ها به يکديگر ايفا کرد و کسي نقش مهم مصر را در مساله فلسطين انکار نمي کند.

معاون رييس دفتر سياسي حماس تصريح کرد: مصر در بسياري از مواضع و در چارچوب حل و فصل سياسي با رژيم صهيونيستي، از تشکيلات خودگردان حمايت مي کرد ؛ اما امروز ديگر بدون توجه به رژيم صهيونيستي مصر در تعامل کامل با مساله فلسطين و در صدد حمايت از اين ملت است.

ابومرزوق از نقش سوريه در حمايت از منافع فلسطيني ها بدون اعمال فشار بر حماس و در راستاي پيشبرد طرح آشتي فلسطيني قدرداني کرد.

عضو ارشد حماس گفت: سوريه هيچ فشاري در اين خصوص بر ما اعمال نکرد و حتي يک بار نيز از رهبران سوريه نشنيديم که موضعي را بر ما تحميل کنند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله موشکی ایران به پایگاههای نظامی امریکایی در اربیل عراق


پایگاه تفنگداران در اردن هدف موشکی ایران قرار گرفت


پیگیری جنایت جدید آمریکا در مراجع بین المللی


۷۸ سال مقاومت فلسطینیان برای زمین و زیتون؛ اشغالگران درختان را پیش از برداشت محصول ریشه‌کن می‌کنند


نقش پایگاه هوایی علی السالم آمریکا در کویت در تجاوز علیه ایران 


نگاه کشورهای منطقه به  نمایشگاه «الکامپ»


دو فروند کشتی نفتکش متخلف با رفتن روی مین منفجر و متوقف شدند


حملات ارتش و سپاه به پایگاههای آمریکایی


اقدامات آمریکا به تقلید از شیطان و خود آمریکا شیطان بزرگ است


تحلیلگر لبنانی: ایران در این مرحله شکست بزرگتری به آمریکا تحمیل می‌کند