شهادت کودک فلسطینی به دست مرزبانان صهیونیست

يکشنبه 3 دی 1391
11:13
شهادت کودک فلسطینی به دست مرزبانان صهیونیست پلیس گارد مرزی رژیم اشغالگر، یک کودک فلسطینی را در نزدیکی حرم ابراهیمی (ع) در شهر الخلیل هدف گلوله قرار داد و او را به شهادت رساند.
به گزارش العالم، گزارشگر تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره گفت: یک افسر پلیس زن وابسته به گارد مرزی اسرائیل یک کودک فلسطینی را که قصد عبور از گذرگاه مرزی را داشت، پس از آن که از ارائه کارت شناسایی خود امتناع کرد، هدف گلوله قرار داد و به قتل رساند.
بنا بر ادعای پلیس زن، این کودک به جای ارائه کارت شناسایی یک هفت تیر اسباب بازی را از جیب خود خارج کرده و پلیس به محض مشاهده هفت تیر، وحشت زده شد و کودک را هدف گلوله قرار داد.
"یوحنان دانینو" بازرس کل پلیس اسرائیل در این خصوص مدعی شد: اقدام سریع پلیس گارد مرزی اسرائیل در این رویداد نشان دهنده علمکرد حرفه ای و هوشمند پلیس گارد مرزی است (!)
گزارشگر اسرائیلی گفت: رسانه های فلسطینی می گویند این کودک قصد خرید کیک تولدش را داشت که توسط پلیس گارد مرزی اسرائیل هدف گلوله قرار گرفت.
بنا بر این گزارش، پلیس "اسرائیلگ از هم اکنون خود را برای رویارویی با تبعات این رویداد و تظاهرات احتمالی روز جمعه فلسطینیها در مناطق مختلف مخصوصا الخلیل آماده می کند.
 
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند


گفت‌گوی تلفنی محسن رضایی با پوتین


انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت