رئیس مرکز دموکراسی و حقوق بشر عربستان، تاکید کرد:

دين ابزار آل سعود برای تفرقه مذهبی

سه شنبه 12 دی 1391
13:41
دين ابزار آل سعود برای تفرقه مذهبی العالم - یکی از مخالفان نظام آل سعود مشکل عربستان را استفاده از دین برای تفرقه افکنی در جامعه دانست و از تبعیض مذهبی در این کشور انتقاد کرد.
"علی الیامی" در گفت وگو با شبکه خبری العالم با اشاره به شهادت "احمد مطر" از جوانان قطیف در روز جمعه که از ناحیه سر هدف گلوله قرار گرفته بود، اظهار داشت: نیروهای امنیتی آل سعود با گلوله جنگی  معترضان را هدف قرار می دهند تا تظاهرات را متفرق کنند.
رئیس مرکز دموکراسی و حقوق بشرعربستان، افزود: مردم عربستان به خشم آمده اند و خواهان احقاق حقوق خود، حاکمیت دموکراسی، عدالت و برابری هستند و همه عربستانی ها همصدا شده اند.
الیامی از مسئولان سعودی خواست به جای کشتار جوانان معترض مردم را در تعیین سرنوشت خود مشارکت دهند و این تنها راه برقراری عدلت و ثبات در کشور است.
وی در ادامه، تصریح کرد: به ازای هر جوان عربستانی که کشته شود، هزاران جوان دیگر بر می خیزند، اما رژیم آل سعود به خواب غفلت رفته است.
الیامی مشکل عربستان را استفاده ابزاری از دین برای تفرقه افکنی دانست و گفت: روحانیان به ابزاری در دست حکام تبدیل شده اند؛ رژیم آل سعود باید بداند که نسل جدید، طرز تفکر مختلفی دارد و باید به مطالبات مردم رسیدگی شود.
رئیس مرکز دموکراسی و حقوق بشرعربستان، مردم را به شرکت در تظاهرات و نترسیدن از نیروهای امنیتی فراخواند و تاکید کرد که ثبات عربستان جز با برقراری عدالت اجتماعی، سیاسی و اقتصادی محقق نخواهد شد.
حسین الیامی تاکید کرد: مردم منطقه الشرقیه به سبب مذهبشان که با وهابیت و آل سعود همراهی نمی کند، در معرض تبعیض طائفی قرار دارند؛ این سیاست باید تغییر یابد و گرنه تنش ها به انفجاری بزرگ در عربستان منجر می شود که به هیچ وجه در حد تصور این رژیم و حامیانشان نخواهد بود.
در حال حاضر شهر قطیف شاهد استقرار گسترده نیروهای امنیتی است و زره پوش ها سراسر منطقه را فراگرفته اند و در جای جای شهر پست های ایست بازرسی ایجاد کرده اند.
وزارت کشور عربستان، به قتل احمد مطر اعتراف کرد و در توجیه آن ادعا کرد که عناصر امنیتی در دفاع از خود اقدام به تیراندازی کرده اند.
31-20:43
 
 
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

امیر قطر: باید به مذاکره بازگشت/عاملان نسل کشی در غزه نباید از مجازات فرار کنند


حملات جنگنده‌ های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن


آماده‌باش برای «هیچ»؛ ارتش صهیونیستی هنوز نمی‌داند چه چیزی از مرز عبور کرد!


ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم


ادامه پرداخت کالابرگ یک میلیونی به تمام دهک‌ها/ وحدت مقدس استثنابردار نیست


درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو