موج بازداشت فلسطینی ها در کرانه باختری

پنج‌شنبه 14 دی 1391
09:09
موج بازداشت فلسطینی ها در کرانه باختری العالم - منابع امنیتی رژیم صهیونیستی از بازداشت پیشگیرانه فلسطینی ها در کرانه باختری برای مقابله با انتفاضه سوم خبر می دهند.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، اين منابع تاكيد کردند که هدف از این طرح بازداشت فعالان و مبارزان فلسطینی است تا درگیری های عادی و ناآرامی های اجتماعی روزمره به انتفاضه ای دیگر تبدیل نشود.
یک منبع امنیتی ناشناس به خبرگزاری فرانسه، گفت: قطعا یک "بیداری فلسطینی" در پیش است.
وی افزود: بر اساس تصمیم مقامات امنیتی که اجرای آن از چند روز پیش شروع شده است، ماموریت های اطلاعاتی و بازداشت فعالان حماس در کرانه باختری با شدت بیشتری دنبال خواهد شد.
اما در این میان واکنش فلسطینی ها با گذشته متفاوت شده است.
رادیوی رژیم صهیونیستی اعلام کرد:عملیات بازداشت یک عضو جهاد اسلامی در روز چهارشنبه با مقاومت شدید فلسطینی ها در کرانه باختری همراه شد؛ این رادیو، افزود: اگرچه عملیات بازداشت مثل همیشه انجام شد، اما واکنش فلسطینی ها با گذشته بسیار فرق می کرد.
منابع امنیتی صهیونیستی، می گویند: تمرکز گفتگوهای فلسطینی ها درباره انتفاضه سوم نگران کننده شده است.
از سوی دیگر بررسی های امنیتی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری نشان می دهد که حملات علیه اسرائیلی ها در ساعات صبح و عصر زمانی که دانش آموزان فلسطینی از خانه به مدرسه و بالعکس تردد دارند، افزایش یافته است.
"میکی روزنفلد" سخنگوی پلیس اسرائیل در این زمینه، گفت: به نظر می رسد نوجوانان فلسطینی در این حملات به شدت مشارکت دارند.
رسانه های صهیونیستی این رویدادها را "انتفاضه کوچک" نام نهاده اند.
اخیرا منابع فلسطینی از افزایش 26 درصدی بازداشت نوجوانان فلسطینی در سال 2012 خبر دادند.
0% ...

آخرین اخبار

اعلام جزئیات تمهیدات ترافیکی رزمایش ۳۱۳ هزار نفری جانفدایان


مشارکت ۳۱ میلیون ایرانی در پویش «جان فدا»؛ سهم ۶۸ درصدی آقایان و ۳۲ درصدی بانوان


سخنگوی ارتش: دوران ابرقدرتی آمریکا به پایان رسید؛ جهان در مسیر نظم «پساآمریکایی»


فرمانده کل سپاه: وحدت ملی و اقتدار دفاعی، محور شکست دشمن در جنگ ترکیبی است


چین بر گسترش همکاری با تهران تاکید کرد/ حمایت پکن از ایجاد معماری امنیتی جدید در منطقه


رایزنی وزرای دفاع آمریکا و آلمان برای تقویت صنایع تسلیحاتی متحدان


اعتراض اهالی روستاهای اشغالی لبنان به عملکرد دولت؛ کار نمایشی نمی خواهیم


گزارش العالم از بازگشایی مدارس در جنوب لبنان؛ زندگی در میان ویرانی های حملات دشمن جریان دارد + ویدئو


ضرب‌شست کنگره به ترامپ؛ دولت اجازه تداوم جنگ با ایران را ندارد


پیام ویژه وزیر امور خارجه ایران به دولت نیجر؛ تلاش برای تقویت مناسبات دیپلماتیک