پایان حمایت از تروریست ها با توافق آمریکا و روسیه

شنبه 16 دی 1391
23:05
پایان حمایت از تروریست ها با توافق آمریکا و روسیه العالم - یک نماینده پارلمان سوریه، حل بحران این کشور را به توافق میان آمریکا و روسیه و توقف حمایت از مخالفان مسلح منوط دانست.
"زهیرغنوم" به شبکه خبری العالم، گفت: جز با توافق آمریکا و روسیه در نشست ماه جاری و گام نهادن در راستای حل بحران، هیچ گونه پیشرفت سیاسی در سوریه به وجود نخواهد آمد.
نماینده مجلس سوریه افزود: در صورت توافق این دو کشور، آمریکا به همپیمانان و مزدوران دستور خواهد داد تا حمایت های مالی، تسلیحاتی و رسانه ای را از تروریست ها پایان دهند؛ در چنین وضعیتی ما شاهد عقب نشینی  تروریست ها از عرصه سوریه خواهیم بود.
الاخضر الابراهیمی فرستاده ویژه سازمان ملل در تلاش است تا در ماه جاری نشستی را با هدف حل بحران سوریه و دستیابی به راه حلی برای آن میان آمریکا و روسیه برگزار نماید و قرار است این نشست به سرآغازی برای پیشرفت طرح وی در راستای حل بحران سوریه تبدیل شود. الابراهیمی تأکید کرده است که تنها در صورت توافق طرف های مرتبط با بحران سوریه طرح خود را ارائه خواهد کرد.
زهیر غنوم درباره اخبار منتشر شده مبنی بر دستگیری " محمد الظواهری" برادر " ایمن الظواهری" رهبر سازمان تروریستی القاعده در سوریه گفت: این امر برای سوریه از اهمیت خاصی برخوردار نیست و هیچ گامی در راستای بهبود وضعیت کشور به شمار نمی آید؛ زیرا تروریست های تکفیری ها بر این باورند که فقط آنها بر حق هستند و دیگران را کافر و گمراه می دانند.
زهیر غنوم، نماینده پارلمان سوریه افزود: القاعده، افراد زیادی برای هدایت عملیات تروریستی یا جایگزینی افراد دستگیر شده در یمن، افغانستان و اماکن دیگر دارد.
روزنامه انگلیسی ایندیپندنت روز گذشته نوشته بود: نیروهای امنیتی سوریه، محمد الظواهری برادر رهبر سازمان تروریستی القاعده را در گردهمایی گروههای تروریستی مخالف دولت دمشق، در درعا در جنوب آن کشور دستگیر کرده اند.
0% ...

آخرین اخبار

سردار شکارچی : ابتکار عمل در تنگه‌ هرمز‌ در دست نیروهای‌ مسلح‌ قدرتمند‌ ایران‌ است


بقایی: تفاهم ایران و عمان مبنای ترتیبات آینده کشتیرانی در هرمز است


کارشناس عرب: ایران اکثر رادارهای هشدار زودهنگام آمریکا در منطقه را منهدم کرده است


تداوم حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به شهرهای جنوب لبنان


شهادت ۶ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف غزه


وزیر شرایط اضطراری روسیه: علاقه‌مند به استفاده از تجربیات ایران در دوره جنگ هستیم


گزارش العالم از مدارس غزه درمیان آوارجنگ وچادرهای فرسوده+فیلم


گزارش رئیس‌جمهور از دستاوردهای بریکس/ تأکید سران قوا بر اولویت معیشت مردم


پایتخت عربستان و آرامکو در ینبُع هدف حملات موشکی و پهپادی قرار گرفت


شهادت ۲ فلسطینی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در غزه