فرانسه به شورای امنیت در حمله به مالی گزارش داد

سه شنبه 26 دی 1391
08:38
فرانسه به شورای امنیت در حمله به مالی گزارش داد در ادامه درگیری‌ها نظامی در کشور مالی، شورای امنیت سازمان ملل جلسه ای پشت درهای بسته برگزار کرد تا فرانسه اعضای این شورا را در جریان آخرین تحولات و عملیات نظامی خود در این مستعمره سابق خود قرار دهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی العالم به نقل از خبرگزاری فرانسه این جلسه که با محوریت تحرکات و سخنان نماینده فرانسه برگزار شد، به بررسی پیشروی شورشیان اسلامگرا در مالی و حملات هوایی ارتش فرانسه به این مستعره سابق خود در آفریقا اختصاص داشت.
در پایان جلسه شورای امنیت جرالد آرد نمایند دایم فرانسه در سازمان ملل بر خلاف عرف به جای رییس دوره‌ای این شورا به جمع خبرنگاران آمد و درباره نشست امروز این شورا سخنرانی کرد. وی که تلاش داشت علیات هوایی ارتش فرانسه را علیه شورشیان مالی توجیه کند، گفت: ما خواستار برگزاری این جلسه بودیم تا عملیات ما در مالی با شفافیت کامل انجام شود.
وی تصریح کرد: ما همه اعضای شورای امنیت را در جریان عملیات خود قرار داده و از آخرین تحولات با خبر خواهیم کرد. نمایند دایم فرانسه در سازمان ملل مدعی شد که همه پانزده عضو شورای امنیت از عملیات ما در مالی دفاع می‌کنند و آن را مطابق قطعنامه‌های شورای امنیت می‌دانند.
وی با اشاره به ارسال نیروی زمینی به باماکو تاکید کرد: در نهایت راه حل مساله مالی سیاسی خواهد بود.
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

برپایی نمایشگاه عکس و اجرای تئاتر؛ روایت مظلومیت فرشته‌های میناب در پاکستان


پنتاگون دوباره آمار تلفات تجاوز نظامی علیه ایران را افزایش داد


تداوم موج اعتراضات گسترده در سراسر اروپا


فرار دریانوردان تحت اسکورت آمریکا از تنگه هرمز


موج اعتراضات هزاران تایلندی علیه حضور صهیونیست‌ها در پوکت


انتشار کتاب «پیامبر؛ حضرت محمد (ص)» در اسپانیا


تحرکات جدید آمریکا برای سوق دادن دولت لبنان به رویارویی با حزب الله


سرلشکر عبداللهی: حفظ زیرساخت‌های حیاتی ضروری است


نیروهای مسلح یمن کنترل منطقه حیفان را در استان تعز به دست گرفتند+فیلم


سفیر جدید ایران در ایتالیا رونوشت استوارنامه خود را ارائه کرد