خبر فوری:

سوریه: ترکیه در فهرست حامیان تروریسم قرار گیرد

چهارشنبه 27 دی 1391
13:41
سوریه: ترکیه در فهرست حامیان تروریسم قرار گیرد معاون وزیر امورخارجه سوریه درخواست کرد ترکیه در فهرست کشورهای حامی تروریسم قرار گیرد.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم "فیصل مقداد" گفت: ترکیه اردوگاه‌هایی را که به بهانه پذیرفتن آوارگان ایجاد شده بود، به پایگاه هایی برای آموزش و پناه دادن به تروریست‌ها تبدیل کرد ؛ این کشور باید در فهرست حامیان تروریسم قرار بگیرد.
وی با اشاره به طرح 3 مرحله ای "بشار اسد" رئیس جمهور سوریه افزود: سازمان ملل اگر بخواهد، فرصت بزرگی برای حل بحران وجود دارد .. این فرصت در راهکار سیاسی سوریه برای حل بحران متبلور شده و به ملت سوریه فرصت داده است تا آینده خود را ترسیم کند.
وی خاطرنشان کرد: دولت سوریه هیچگاه شهروندان و افراد بیگناه را هدف قرار نمی دهد و کشته شدن هر شهروند سوری از نظر دولت فاجعه آمیز است.
فیصل مقداد با دعوت از همه مردم سوریه برای گفت و گو تأکید کرد، کشورهایی که به پول و سلاح (به گروه‌های مسلح) می‌دهند، ملت را به قتل رسانده و تصمیم دارد برای تحقق منافع دشمان سوریه و در رأس آنها رژیم صهیونیستی، سوریه را از نقشه حذف کنند.
0% ...

آخرین اخبار

عضو ارشد انصارالله: اسرای بسیار با تابعیت‌های مختلف در اختیار داریم


آمادگی شهرهای «حیس» و «الخوخه» یمن برای بازگشت آوارگان بعد از آزادسازی


صهیونیست ها تاریخ غزه را ویران و حافظه مکان را محو می‌کنند


شاد از یک پلتفرم آموزشی شرایط اضطراری تا امپراتوری دیجیتالی در خدمت نسل جدید


الجزایر حریم هوایی خود را به روی امارات بست


حملات گسترده رژیم صهیونیستی به ارتفاعات علی الطاهر لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان


پزشکیان فردا به هند می‌رود؛ از سخنرانی در بریکس تا دیدارهای دوجانبه


با رویکرد سیاسی‌آژانس، کشور‌ها از NPT خارج می‌شوند


سخنگوی انصارالله: کشتیرانی و تجارت در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب، امن و بدون وقفه است/ هیچ‌گونه جاه‌طلبی ارضی درباره کشورهای همسایه نداریم