دانشجویان فلسطینی سرکنسول انگلیس را فراری دادند

سه شنبه 15 اسفند 1391
17:00
دانشجویان فلسطینی سرکنسول انگلیس را فراری دادند سرکنسول انگلیس با اعتراض دانشجویان فلسطینی مجبور شد از دانشگاه "بیرزیت" درکرانه باختری فرار کند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، دانشجویان دانشگاه "بیرزیت" در رام الله هنگام دیدار سرکنسول انگلیس در اراضی اشغالی با رئیس این دانشگاه، تجمع اعتراض آمیزی مقابل دفتر برگزار کردند.
خبرگزاری "معا" گزارش داد، پس از خروج "سر وینسنت فین" سرکنسول انگلیس از دفتر دانشگاه بیرزیت، دانشجویان به سوی او حمله‌ور شدند ولی این دیپلمات انگلیسی توانست با کمک نیروهای امنیتی از دانشگاه فرار کند.


دانشجویان خشمگین فلسطینی قبل از فرار سرکنسول انگلیس، به خودروی وی نیز خسارتهایی وارد کردند.
این درحالی است که قرار بود طبق برنامه سرکنسول انگلیس پس از دیدار با رئیس دانشگاه بیرزیت، برای دانشجویان سخنرانی کند.
دانشجویان فلسطینی پیش از این اعلام کرده بودند، به دلیل مواضع ظالمانه دولت انگلیس در قبال مسأله فلسطین دیدار با این دیپلمات انگلیسی را نمی پذیرند.
دانشجویان دانشگاه بیرزیت 10 سال قبل نیز "لیونل ژوسپن" نخست وزیر وقت فرانسه را به دلیل اظهاراتش در تل آویو ضد حزب الله، از دانشگاه بیرون انداختند.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود