حاکمان کردستان، بهره‌برداری از اختلاف اعراب را پایان دهند

يکشنبه 27 اسفند 1391
14:25
حاکمان کردستان، بهره‌برداری از اختلاف اعراب را پایان دهند عضو ارشد ائتلاف دولت قانون عراق گفت: مسئولان منطقه کردستان عراق همیشه درپی سوء استفاده از اختلافات داخلی برای تأمین منافع خود هستند، ولی سیاست بهره برداری از اختلافات دیگر کارایی ندارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، عزت الشابندر امروز (یکشنبه) در مصاحبه با سومریه نیوز گفت: دولت عراق آماده مذاکره با منطقه کردستان این کشور طبق قانون اساسی و منافع ملی است.
الشابندر افزود: مسئولان منطقه کردستان عراق همیشه از اختلافات داخلی از جمله اختلاف فهرست العراقیه با ائتلاف ملی برای کسب منافعی که مغایر با منافع ملی است، سوء استفاده کرده است، ولی سیاست بهره برداری از اختلافات عرب ها سپری شده است و دیگر کارساز نیست.
عضو ارشد ائتلاف دولت قانون گفت: قانون اساسی و منافع ملی عراق باید اصل و اساس هر مذاکراتی باشد.
نوشروان بارزانی رئیس اداره محلی منطقه کردستان عراق دیروز (شنبه) گفته بود: مسئولان کردستان تمایل جدّی به مذاکره با دولت مرکزی برای حل مشکلاتِ ناشی از "خودرأیی و مخالفت با نظام فدرالیسم" دارند و باید متوجه بود که خودرأیی و نادیده گرفتن دیگران عراق را به پرتگاه نابودی نزدیک خواهد کرد و دولت مرکزی باید به خانواده های قربانیان جنایت حلبچه غرامت پرداخت کند.
از سوی دیگر، صباح الساعدی نماینده مستقل مجلس عراق، چهارشنبه گذشته (13 مارس) اعلام کرد که طرحی برای حل اختلافات گروه های سیاسی پیشنهاد شده که  شامل تشکیل "کمیته ارائه راه حل ها و تعیین سقف زمانی برای اجرای آنها" خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود