بشار اسد : اتحادیه عرب مشروعیت ندارد

پنج‌شنبه 15 فروردين 1392
13:48
بشار اسد : اتحادیه عرب مشروعیت ندارد العالم - رئيس جمهوري سوريه در واكنش به اقدام اتحاديه عرب در اعطاي كرسي کشورش به مخالفان گفت که اتحادیه عرب فاقد مشروعيت است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، بشار اسد در گفتگو با شبكه " اولوصال " و روزنامه " ايدنليك " تركيه گفت: اتحاديه عرب ، خود نياز به مشروعيت دارد و اين اتحاديه ، نماينده كشورهاي عربي و نه ملت هاي عربي است ؛ در نتيجه نمي تواند به كشوري مشروعيت بدهد يا از آن سلب مشروعيت كند.

در صفحه رياست جمهوري سوريه در پايگاه اجتماعي فيس بوك به نقل از بشار اسد آمده است كه مشروعيت واقعي از سوي سازمان ها و افراد در خارج از كشور يا از سوي كشورهاي ديگر به دست نمي آيد ، بلكه مشروعيت توسط مردم کسب می شود؛ بنابراین هيچيك از اين طرح ها و سناريوها از نظر ما ارزشي ندارد.

اين مصاحبه كه متن كامل آن ساعت هشت و نيم جمعه شب در صفحه رياست جمهوري سوريه در فيس بوك منتشر خواهد شد، اولين مصاحبه رسانه ها با بشار اسد پس از اعطاي كرسي سوريه به مخالفان در اتحاديه عرب به شمار مي رود.

0% ...

آخرین اخبار

تحرکات جدید آمریکا برای سوق دادن دولت لبنان به رویارویی با حزب الله


سرلشکر عبداللهی: حفظ زیرساخت‌های حیاتی ضروری است


نیروهای مسلح یمن کنترل منطقه حیفان را در استان تعز به دست گرفتند+فیلم


سفیر جدید ایران در ایتالیا رونوشت استوارنامه خود را ارائه کرد


سقوط بالگرد در هند ۶ کشته برجا گذاشت


فرماندار دموکرات، تهدید به ممانعت از ورود گازوئیل روسیه به آمریکا کرد


دستور فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح درباره پاسخ فوری، اثرگذار و بدون محدودیت به دشمن


وال استریت: خسارت وارده به پایگاه‌های آمریکا به ۱۵ میلیارد دلار می‌رسد


دستورات راهبردی فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح تا دقایقی دیگر منتشر می شود


سلاح مقاومت و نقش آن در فروپاشی طرح های سلطه جویانه دشمنان