اعتراض عربستانی‌ها به بدرفتاری با بازداشت شدگان

دوشنبه 19 فروردين 1392
12:06
اعتراض عربستانی‌ها به بدرفتاری با بازداشت شدگان شمار بسیاری از ساکنان شهر "القصیم" عربستان در اعتراض به بدرفتاری با بازداشت شدگان در زندانهای این کشور تظاهرات کردند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مردم قصیم دیشب با برگزاری تظاهرات گسترده، از مسئولان سعودی درخواست کردند آزار بازداشت شدگان را متوقف کرده و آنها را فورا آزاد کنند.
شرکت کنندگان در این فعالیت اعتراض آمیز تأکید کردند، مسئولان زندان "الطریفه" در شهر "القصیم" بازداشت شدگان را از خدمات درمانی و حق قرار گرفتن در معرض هوای آزاد و دیدن نور خورشید محروم کرده و به آنها توهین می‌کنند.

شهرهای "بریده" و "القصیم" در عربستان سعودی بیش از یک ماه است که صحنه تظاهرات و اعتراضهای مردمی برای درخواست آزادی بازداشت شدگان است.

حدود یک ماه پیش در جریان تجمع گسترده خانواده‌های بازداشت شدگان مقابل ساختمان دادستانی کل در شهر "بریده" نیروهای امنیتی سعودی 300 نفر از شهروندان را بازداشت کردند؛ شمار قابل توجهی از این بازداشت شدگان زن و کودک بودند.
با شدت گرفتن تظاهرات مردمی در اعتراض به این اقدام تجاوزکارانه علیه زنان، مسئولان سعودی پس از مدتی اعلام کردند که شماری از بازداشت شدگان را آزاد کرده اند.
با وجود خودداری مسئولان سعودی از هرگونه اظهار نظر در خصوص زندانیان و بازداشت شدگان در این کشور و سرنوشت آنها، یک مسئول ارشد امنیتی در عربستان یک هفته پس از این ماجرا اعتراف کرد حدود 2‌هزار و هشتصد نفر در زندانهای عربستان در بازداشت هستند.
سرلشكر "منصور التركي" سخنگوي امنيتي وزارت كشور عربستان، در جريان سفر به شهر "بريده" بزرگترين شهر استان "القصيم" گفت: تعداد بازداشت شدگان در زندان هاي اداره آگاهي 2772 نفر است كه از بين آنها 2221 نفر عربستاني و 551 نفر ديگر از 41 كشور عربي و غير عربي هستند.
با این حال هیأت حقوق بشر دولتي عربستان در پاييز سال 2011 ميلادي از وجود 4400 فرد بازداشت شده در زندانهاي اداره آگاهي خبر داد بود.
اين درحالي است كه نهادهاي مدافع حقوق بشر به وجود دست كم 30 هزار فرد بازداشت شده در زندان هاي عربستان اشاره مي كنند. اما مسئولان دولتي وجود هرگونه زنداني سياسي در زندان هاي عربستان را تكذيب مي كنند.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است