حمله شبانه به بحرینی‌ها با گازسمی

شنبه 24 فروردين 1392
07:51
حمله شبانه به بحرینی‌ها با گازسمی نیروهای رژیم آل‌خلیفه با حمله شبانه به مناطق مسکونی در بحرین، منازل شهروندان را به صورت مستقیم با گاز سمی هدف قرار دادند.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، نیروهای رژیم آل‌خلیفه دیشب به منطقه "الجفیر" یورش برده و برخی از منازل را به صورت مستقیم با گاز سمی هدف قرار دادند.
در شهر "صدد" نیز نظامیان آل‌خلیفه پس از یورش به منزل یکی از شهروندان، فرزند خردسال این خانواده را به شدت مورد ضرب و جرح قرار دادند.
نظامیان آل‌خلیفه در شهر کرانه نیز به صورت گسترده در مناطق مسکونی گازهای سمی شلیک کردند.
دیشب همچنین دیگر مناطق بحرین مانند "منامه"، "حجر"، "کرانه"، "اسکان"، "جدحفص"، و "المصلی" صحنه تظاهرات مسالمت آمیز مردم بود. تظاهرکنندگان در شعارهای خود آزادی بازداشت شدگان را خواستار شدند.


مردم بحرین دیروز پس از نماز جمعه در تظاهراتی گسترده و باشکوه به دعوت جمعیت وفاق با شعار "دموکراسی حق ما است" شرکت کردند. این تظاهرات از جمله فعالیتهایی است که تحت همین شعار به مدت 10 روز و همزمان با مسابقات "فرمول یک" در بحرین برگزار می‌شود. وفاق هدف از این فعالیت‌های مسالمت آمیز را تأکید بر حق مردم در آزادی و دموکراسی اعلام کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی