مسئول قطری جذب تروریست‌ها در سومالی کشته شد

چهارشنبه 18 ارديبهشت 1392
08:50
مسئول قطری جذب تروریست‌ها در سومالی کشته شد برخی منابع خبری از کشته شدن رییس سازمان اطلاعات قطر در انفجار روز یکشنبه گذشته در سومالی خبر می دهند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، اخبار رسیده حاکی از آن است که این مسئول قطری بر اثر شدت جراحات وارده، در بیمارستان جان باخته است.
روزنامه لبنانی الدیار، دیروز (سه شنبه) با نقل این خبر نوشت: این شخص، مسئول جذب و اعزام تروریست های یمنی به سوریه بود و عناصر افراطی را پس از آموزش در قطر و تحت نظر نیروهای ویژه آمریکا، به سوریه اعزام می کرد.

 

یکشنبه گذشته، انفجار یک دستگاه خودروی بمب گذاری شده در مسیر اسکورت مسئولان قطری در موگادیشو پایتخت سومالی، به کشته شدن دست کم 8 سومالیایی و مجروح شدن 10 نفر دیگر انجامید.
یک مسئول امنیتی سومالیایی مدعی شده بود که حال اعضای هیات قطری که در خودروی ضدگلوله وزیر کشور سومالی بودند، خوب است، اما خودروی وزیر به خاطر انفجار آسیب دیده است.


قطر به منظور گسترش نفوذش در شاخ آفریقا روابط خود را در سالهای اخیر با سومالی به میزان زیادی تقویت نموده و تلاش می کند این کشور فقیر آفریقایی را به پایگاهی برای رسیدن به اهداف منطقه ای خود تبدیل کند.

0% ...

آخرین اخبار

دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری


السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


رگبار گلوله در کلرادو با قربانیان خونین