خبر فوری:

پادشاه بحرین:

240 انگلیسی تابعیت بحرینی گرفتند

دوشنبه 23 ارديبهشت 1392
12:58
240 انگلیسی تابعیت بحرینی گرفتند پادشاه بحرین در سفر به انگلیس اذعان کرد: به 240 انگلیسی "به پاس خدماتشان" تابعیت بحرینی داده ایم.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم "حمد بن عیسی آل خلیفه" در لندن گفت: حدود 9000 انگلیسی در بحرین اقامت دارند که همواره در فعالیت های اقتصادی این کشور نقش داشته اند.
درحالی که وزارت کشور بحرین سال گذشته تابعیت 31 بحرینی از جمله 2 نماینده سابق پارلمان این کشور را به دلیل مخالفت با رژیم آل خلیفه لغو کرده، حمد بن عیسی در جریان سفرش به انگلیس اذعان کرد: من با کمال افتخار اعلام می کنم که طبق روال قانونی به 240 نفر از اتباع انگیس که برای دریافت تابعیت بحرین درخواست داده بودند، جهت تقدیر از خدمات ارزشمند شان تابعیت داده ایم و آنها شایسته اقداماتی بیش از این هستند.
پادشاه بحرین همچنین در این سفر برای "تقدیر از تلاش های الیزابت دوم ملکه انگلیس" دو رأس اسب بحرینی را به وی اهدا کرد.

با وجود اعتراضهای بین المللی به سرکوب خشونت بار مردم بحرین و درخواستهای مکرر سازمانها برای توقف ارسال تسلیحات و تجهیزات امنیتی و نظامی به این کشور، دولت انگلیس همواره از رژیم آل خلیفه حمایت کرده است.
ا

0% ...

آخرین اخبار

هشدار الوفاق درباره اقدام سیستماتیک حکومت بحرین برای دستگیری علمای شیعه


بقائی:مادامی که آمریکا به جنگ ادامه دهد امنیت به تنگه هرمز بر نمی‌گردد/ آمادگی ایران برای کمک به حل‌وفصل بحران یمن/ پاسخ آمریکا به طرح ایران در دست بررسی است


وزیرکشور: همکاری‌های امنیتی و مرزی ایران و جمهوری آذربایجان توسعه می‌یابد


ایران پرچمدار توسعه روستایی در بخش منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه شد


نتانیاهو خواستار محاکمه عوامل مستند «نازا» شد/ روایت استفاده از هوش مصنوعی برای کشتار در غزه


استقبال رسمی از وزیر کشور در آذربایجان؛ دور جدید رایزنی‌ها کلید خورد


عضو پارلمان لبنان؛ خلع سلاح مقاومت، رویایی دست‌نیافتنی است


رئیس‌جمهور: برون رفت از وضعیت فعلی توسط دانشگاهیان امکان‌پذیر است


سفر رسمی وزیر کشور به باکو


رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین