تعریف رسانه های صهیونیستی از گروه النصره

چهارشنبه 1 خرداد 1392
15:16
تعریف رسانه های صهیونیستی از گروه النصره محافل رسانه ای صهیونیستی از گروه تروریستی "جبهة النصره" وابسته به القاعده، تمجید می کنند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "تزفی یحزکلی" کارشناس مسائل خاورمیانه کانال ده رژیم صهیونیستی گفت: "شبکه الجزیره قطر با ارائه اسنادی، از دخالت مستقیم گروه القاعده در تحولات سوریه پرده برداشت؛ جبهه النصره فعالترین گروه مسلح در سوریه و یکی از بازوهای فعال القاعده است."
وی گفت: "دولت انگلیس در این میان نقش مهمی ایفا می کند، همانطور که در جنگ بوسنی انتقال نیروهای مسلمان را به بوسنی میسر ساخت این بار هم زمینه انتقال آنها را به سوریه فراهم کرد."
یحزکلی خاطرنشان کرد: "اگر با هویت افراد مسلح در سوریه آشنا شوید متوجه می شوید که آنها ترکیبی از کشورهای مختلف دنیا هستند. در صفوف گروههای مسلح در سوریه، چینیها، انگلیسی ها، آمریکایی ها و استرالیایی ها را خواهید دید که همگی تحت پرچم القاعده در سوریه گرد آمده اند."
وی تأکید کرد: "گروه النصره که پرچم سیاه رنگ القاعده را بر دوش می کشد برترین گروه مسلح در میان دیگر گروههای مسلح فعال در سوریه است. جبهه النصره بازوی اصلی گروههای مخالف دمشق را تشکیل می دهد. عناصر این گروه اغلب از افغانستان و پاکستان عازم سوریه شده اند، و نیروهایی از اردن و تونس و عربستان و حتی برخی کشورهای غربی به این گروه ملحق شدند به صورتیکه آنها قدرتمندترین گروه مسلح را در مقایسه با سایر گروهها تشکیل داده اند."
یحزکیلی ادامه داد: "در نوار ویدیویی که از شبکه الجزیره قطر پخش شد، رهبر جبهه النصره با ایمن الظواهری یکی از مسؤولان برجسته القاعده بیعت کرده است."
تلویزیون رژیم اسرائیل بخشی از این نوار ویدیویی را پخش کرد.
یحزکیلی گفت: "تشکیل دولت اسلامی عراق و شام رؤیای اسامه بن لادن برای تشکیل زمینه های خلافت اسلامی است."
 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند