قطر با خون مردم سوريه سوداگري مي كند

جمعه 3 خرداد 1392
22:04
قطر با خون مردم سوريه سوداگري مي كند دمشق (العالم)- رئيس مركز مطالعات و تحقيقات وزارت اطلاع رساني سوريه گفت: قطر با پرچمداري جنگ در سوريه با خون مردم اين كشور سوداگري مي كند.

"ملاذ مقداد" روز جمعه در گفت و گو با شبكه خبري العالم، اظهار داشت: قطر با پرچمداري جنگ در سوريه و ريختن خون مردم اين كشور، در صدد است خود را به عنوان طرف كارامد سياسي منطقه، تحميل كند.

وي افزود: قطر از حاشيه سازي هاي آمريكا در منطقه به علت ناكامي در فراهم كردن زمينه سيطره رژيم صهيونيستي بر منطقه و تبديل آن از يك رژيم غير قانوني به كشور يهودي و به عبارتي پايان دادن به مسئله فلسطين، به نفع خود استفاده مي كند.
مقداد با تاكيد بر اين كه كشورهاي قطر، تركيه وعربستان اينك به بازوي سياسي طرح آمريكا در منطقه تبديل شده اند، خاطرنشان كرد كه اين كشورها تلاش مي كنند تا هر طرح و اقدام سياسي براي حل و فصل بحران سوريه ناكام بماند و جنگ در سوريه ادامه يابد تا اين كشور تضعيف و در نهايت خارج از چارچوب حل و فصل مسئله فلسطين باقي بماند.
وي كشورهاي عرب حاشيه خليج فارس را به فراموش كردن مسئله فلسطين متهم كرد و گفت: اين كشورهاي عضو اتحاديه عرب از حل و فصل مسئله فلسطين بدون در نظر گرفتن حق بازگشت آوارگان سخن به ميان مي آورند.
مقداد درباره طرح آمريكا در خصوص تبديل توانمندي هاي امت عرب به جنگ توهمي و موضع گيري در برابر دشمنان خيالي و در نهايت فراموش كردن دشمن اصلي(رژيم صهيونيستي)، هشدار داد.
رئيس مركز مطالعات و تحقيقات وزارت اطلاع رساني سوريه در ادامه تنها راه حل بحران سوريه، راه حل سياسي با گفت وگوي ملي بدون تعيين هر گونه پيش شرط و بدون دخالت خارجي دانست.

وي درباره تحولات نظامي بويژه در شهر راهبردي القصير گفت: همه ما در داخل كشور و دوستان و متحدان سوريه به اين نتيجه رسيده ايم كه ارتش سوريه به عنوان ارتش ملي مي تواند امنيت سوريه را تامين كند و خلاصه اين كه اين ارتش يكي از عوامل اصلي حامي هر گونه اقدام مسالمت آميز در منطقه و جهان است.
11:37          05/24/             FA

 

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد


اعلام آمادگی پوتین برای لغو دائمی روادید با چین


از بیتونیا تا جنین؛ رژیم اسرائیل نقشه "کرانه باختری جدید" را با شهرک‌سازی ترسیم می‌کند


دیدار روسای جمهور ایران و آذربایجان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


عربستان به دنبال دریافت وام ۸ میلیارد دلاری به علت فشار جنگ