جنگ قدرت ميان معارضین سوري

دوشنبه 6 خرداد 1392
17:28
جنگ قدرت ميان معارضین سوري رسانه غربي حامي مخالفان سوري، هنگام پوشش خبري مذاكرات مخالفان در استانبول، به جنگ قدرت و دودستگي هاي عميق ميان مخالفان اذعان می کند.

به گزارش روز دوشنبه پايگاه خبري شبكه العالم، "وريژيني هرتز" تحليلگر شبكه فرانس-24 گفت: در حال حاضر با حمايت قطر و تركيه، اخوان المسلمين درون شوراي ملي ائتلافي سوريه در اكثريت هستند. عربستان سعودي و امارات مي خواهند جلوي نفوذ فزاينده تركيه و قطر را در بين شورشيان سوري بگيرند، به همين علت دودستگي ها در اين شورا تا اين حد بالا گرفته است.


خبرنگار اين شبكه در استانبول نيز خاطرنشان كرد: مذاكرات مخالفان از چهار روز پيش آغاز شده است و بازي قدرت و نفوذ در بين اين نيروها، اختلافات را به بحراني واقعي تبديل كرده است.

 

وي افزود: آمريكا، فرانسه، عربستان سعودي و امارات می خواهند ائتلاف به مخالفان سياسي ميانه رو و حتي لائيك گسترش يابد. استدلال آنها اين است كه اين ائتلاف، نماينده بيشترين گروه ممكن از مخالفان  سوري باشد اما در اين بين گروه اخوان المسلمين كه در اين ائتلاف در اكثريت است، می خواهد از کاهش نفوذ سياسي خود و دولت قطر جلوگیری کند.


وي ادامه داد: مهمترين دغدغه كشورهاي غربي اين است كه ائتلاف مخالفان سوري در نشست ژنو با گفتماني يك دست و منسجم حضور يابد، تا در طول مذاكرات تاثير قابل ملاحظه اي داشته باشد.


در هر صورت محاسبات سياسي اعضاي شوراي ملي ائتلاف هم موجب خشم كشورهاي دوست و هم موجب خشم غيرنظاميان سوري شده است. روز گذشته 30 نفر از مخالفان سوري در برابر هتل محل برگزاري جلسه اين شورا تظاهرات كردند و مخالفان را به  تلاش براي تقسيم قدرت و ناديده گرفتن كشته شدن مردم در جنگ سوريه متهم كردند.

0% ...

آخرین اخبار

رویارویی دختر بچه فلسطینی با یک شهرک‌نشین و انتشار آن در شبکه‌های اجتماعی


گزارش العالم از چادرهایی در غزه که به نماد امید تبدیل شدند +فیلم


تعرض بن گویر و صدها شهرک‌نشین به مسجد ابراهیمی


صنعت غذایی ایران، محاصره را به چالش می‌کشد+ویدئو


رئیس‌جمهور: گسترش روابط با کشورهای دوست و همسو، از اولویت‌های اساسی ایران است


پزشکیان: مرزها مانعی برای توسعه روابط ایران و جمهوری آذربایجان نخواهند بود/ مصطفی‌اف: بر تقویت مسیرهای مواصلاتی و کریدوری و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود تأکید داریم


پیام سردار محبی به مردم آمریکا


حماس خواستار بسیج جهان اسلام در پی تعرض بن‌گویر به مسجد ابراهیمی شد


ادامه حملات عربستان به یمن و تعلیق پروازها در فرودگاه «ابها» عربستان


نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد