اظهارات اردوغان معترضان را خشمگین تر کرد

جمعه 17 خرداد 1392
18:16
اظهارات نخست وزیر ترکیه مبنی بر اینکه معترضان آشوب طلب و تروریست هستند، موجب خشم بیشتر معترضان شده است.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم "رجب طیب اردوغان" در اظهاراتی جنجالی معترضان را آشوب طلب و تروریست نامید و خواستار پایان فوری تظاهرات شد.
اردوغان معترضان را به غارت مغازه ها و وارد کردن خسارت به تأسیسات متهم کرد و گفت: تظاهرات از وضعیت دموکراتیک خارج شده و به تخریب تبدیل شده است.
با وجود کشته شدن 2 نفر و مجروح شدن بیش از هزار نفر در جریان تظاهرات و اعتراضهای اخیر در ترکیه، اردوغان مدعی شد پلیس در برخورد با تظاهرکنندگان از زور بیش از حد استفاده نکرد است.
در پی این اظهارات اردوغان، هزاران نفر از معترضان در ترکیه بار دیگر به میدان "تقسیم" در استانبول رفتند. چندین نفر از تظاهرکنندگان اطراف این میدان مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش