سلاح‌های یگان ویژه صهیونیست ها به سرقت رفت

پنج‌شنبه 23 خرداد 1392
18:44
سلاح‌های یگان ویژه صهیونیست ها به سرقت رفت فرمانده یکی از گروه هان‌های ویژه ارتش رژیم صهیونیستی به انبار سلاح و مهمات این یگان دستبرد زد.

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، فرمانده یکی از گروه هان‌های یگان "گولانی" در شمال اراضی اشغالی، با استفاده از نفوذ و پست خود مقادیر بسیاری از سلاح های این یگان را به سرقت برد.
چند ماه پس از این سرقت و با آغاز تحقیقات پلیس نظامی رژیم صهیونیستی، سرقت از این یگان ویژه ارتش صهیونیستها لو رفت.
این نخستین بار نیست که نظامیان و افسران رژیم صهیونیستی دست به سرقت از انبارهای سلاح ارتش این رژیم می زنند.
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی تأکید کرد که تلاشهای بسیاری برای جلوگیری از سرقت ابزار جنگی از انبارهای سلاح ارتش در جریان است، چرا که سلاح های به سرقت رفته در اکثر اوقات به باندهای جنایتکار صهیونیستی فروخته می شوند.
به دلیل افزایش آمار سرقت سلاح، ارتش رژیم صهیونیستی قوانین شدیدی را برای سربازان وضع کرده به صورتیکه آنها پس از پایان ساعت کاری حق بیرون بردن سلاح از پایگاه نظامی را ندارند.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه